KubaMS Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca @Cleantle oj ti ti... Wychodzę z założenia, że mniej niż 30%, bo czymś takim można się chwalić in your face w opisie produktu. Pracowałem tylko chwilę na Daily Cloth i nie mam uwag raczej, natomiast jeśli miałbym wymieniać swój zużyty asortyment na coś innego, chciałbym wiedzieć, co jest pięć Stąd konkretne pytanie. Nie ukrywam, że obecnie większość chemii, na jakiej pracuję, jest Wasza i jestem z niej bardzo zadowolony. Mikrofibry jako jedyne pozostają zagadką, a to nietypowe dla Waszej marki, która lubi edukować Użytkownika.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 27 Czerwca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca @KubaMS dobra to zadam inaczej pytanie. Czy biorac do reki inne fibry o tej gramaturze czujesz roznice ? Papier przyjmie wszystko - tak jak pochodzenie fibr z koreii - gdzie Korea juz dawno przeniosła produkcję do Chin a jednak na wielu opakowaniach nadal znajdziesz info ze fibra jest z Korei ( a kupowanie przez pośrednika z Korei fibry wyprodukowanej w Chinach i tak nakazuje oznaczyć pochodzenie produktu jako chiny) Na opakowaniu jest napisana gramatura ale w rzeczywistości jest ona wyzsza niż ta z opakowania - mozesz zważyć fibre i sie przekonać. Utarło sie ze najlepsze fibry to minimum 30% poliamidu ale wiem ze 90% tych deklaracji na opakowaniu nie ma pokrycia w rzeczywistości i mówię tu o największych markach z fibrami a jako użytkownik nie masz jak tego zweryfikować. Druga sprawa ze im więcej poliamidu tym słabsza antyelektrostatyka fibr i dlatego np przyciągają więcej kurzu albo zostawiają włoski. Więcej poliamidu zalecane jest w ręcznikach do wycierania bo więcej chłona, w mikrofibrach za duża ilość poliamidu nie jest wskazana. Stosunek poliamkdu jest u nas taki jak wśród topowych innych producentów mikrofibr o podobnej gramaturze. Mam nadzieję ze jesteś zadowolony z daily cloth bo to jakościowe fibry o długiej żywotności i zgodnie z prawdą na opakowaniu pochodzą z Chin. 4 1
pablo15005 Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca Możesz śmiało brać fibry z Cleantle do szyb jeszcze tak grubego wafla nie używałem, ale jest sztos praktycznie co zamówienie powłok dorzucam, tego nigdy za wiele
KubaMS Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca I taka odpowiedź dla mnie jest super. Macie rację z tym, że papier przyjmie wszystko. Będę w takim razie szerzej eksplorował Wasze mikrofibry, bo ceny są w porządku.
Rekomendowane odpowiedzi