Didek77 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2022 Witam, mam kilka pytań. W najbliższych miesiącach otwieram studio detailingowe. Mam pytanie dotyczące wymaganych pozwoleń. Jakie pozwolenia trzeba uzyskać aby legalnie prowadzić działalność. Chciałbym wspomnieć, że jeśli chodzi o mycie samochodów i wodę, do auta będą myte na matach do mycia, woda będzie następnie odprowadzana do zbiorników i co jakiś czas firma do tego przeznaczona będzie to wywoziła. Dziękuje bardzo za pomoc
Didek77 Opublikowano 11 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2022 20 minut temu, alexander.p napisał: Był poruszany temat, szukaj. W którym dziale jeśli mogę zapytać ?
Didek77 Opublikowano 11 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2022 No tak, bo ciężko podpowiedzieć
alexander.p Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2022 Ciężko poszukać?:) detailing to nie taka prosta sprawa btw...
yas Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2022 @alexander.p OLO, tak sie nie robi! ;-( nie chcesz/mozesz pomoc? siedz cicho, mozesz pomoc, ebnij mu linka, i po sprawie. OK ?? 1
Rekomendowane odpowiedzi