kocos Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 siemasz SZYBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasbracht Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 W ogóle wszystkiego za dużo dajesz...i pasty i politury i tym bardziej wosku. Ile czasu ten wosk leżał na aucie do czasu spolerowania? Generalnie ta gruba gąbka polerska i ogromne ilości pasty zajeżdżają amatorka...no może raczej tanim lakiernikiem... ale przecież nie od razu Rzym zbudowano I jeszcze jedno-czemu na Boga to ładniutkie auto totalnie szpecą te białe dodatki na zewnątrz??? A co tam takiego szpecacego wewnatrz jest??? zajebiste zestawienie!! ``jasne wnetrze -ciemny lakier`` bajka!! a,po za tym nie mozna sie czepiac kto jakie ma auto!! trudno ,zeby jezdzil i posiadal takie jakie tobie sie podoba lub innym!! rzecz gustu chyba prawda!!! jesli ogladasz czasem samochody i wiesz jak wyglada Mercedes-Benz to zwroc uwage,ze oni wlasnie zapoczatkowali takie zestawienia i wyglada to swietnie....pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 9 Lipca 2010 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 No muszę się kiedyś przyjrzeć dokładniej temu sejowi na jakimś zlocie, szczególnie te wahacze w skórze mnie interesują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Kocos pucuj seja bo ładna pogoda idzie zloty itp musi błyszczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocos Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Kocos pucuj seja bo ładna pogoda idzie zloty itp musi błyszczeć w piątek siedziałem na garażu i porobiłem troche wczoraj byłem w Kielcach na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Poka jakieś foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocos Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 nie robiłem fotek bo mój aparat oddaje do serwisu jak coś znajdę w necie to dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni19 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 foty nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Po trzech latach mają do tego prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Złota łopatka dla archeologa roku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi