totekk Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Cześć, Man świeżo nałożoną powłokę na auto, ultracoat one + hydro hd i chce kupić trochę chemii do mycia.Mam myjkę i wiadra z separatorami, nie mam pianownicy. Czy polecicie jakiś konkretny zestaw, szampon, quick detailer itd? Czy brać jakiekolwiek do powłoki?
Tomas-sg Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 58 minut temu, totekk napisał: Cześć, Man świeżo nałożoną powłokę na auto, ultracoat one + hydro hd i chce kupić trochę chemii do mycia. Mam myjkę i wiadra z separatorami, nie mam pianownicy. Czy polecicie jakiś konkretny zestaw, szampon, quick detailer itd? Czy brać jakiekolwiek do powłoki? Zapytaj się tego kogoś kto Ci aplikował ta powłokę jak należy o nią zadbać i by dobrał Ci do tego produkty. Unikniesz sporo problemów a nawet potem możesz zapytać się nas czy to co zostało Ci polecone się do tego nadaje
totekk Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Dzisiaj odbieram auto to napewno zapytam.
Tomas-sg Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 53 minuty temu, totekk napisał: Dzisiaj odbieram auto to napewno zapytam. Zapytaj się czym i jak
Rekomendowane odpowiedzi