amigo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam Chciałem zapytać odnośnie tych 2 maszyn Krauss P7 & Evoxa HDR400 II Mark, która jest lepsza. Z tego co widzę obecnie orginalny Krauss P7 jest słabo dostępny, a cena poszła z 500 na 800 zł. Nie wiem właśnie czy Evoxa to nie jest kopia Krausa jak hackmann i dlatego chciałbym dowiedzieć się coś więcej w tej kwesti.
Ari Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam Chciałem zapytać odnośnie tych 2 maszyn Krauss P7 & Evoxa HDR400 II Mark, która jest lepsza. Z tego co widzę obecnie orginalny Krauss P7 jest słabo dostępny, a cena poszła z 500 na 800 zł. Nie wiem właśnie czy Evoxa to nie jest kopia Krausa jak hackmann i dlatego chciałbym dowiedzieć się coś więcej w tej kwesti. Poczytaj odpowiednie działy. Temat wielokrotnie poruszany jeśli chodzi o P7.Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
amigo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Ja już przeglądałem działy czytałem i o P7 wiem dużo ale nie bardzo o tym Evoxie a dużo osób zafiksowanych jest na kopie Hackmanna. Doprecyzuje pytanie czy HDR400 II Mark jest mocniejszy lepiej wykonany od P7? na pewno za nim przemawia gwarancja 2 lata.
Rzemo Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Heckmann kopia p7 to akurat nie ta stara P7 kraussa co była tylko szit i tyle. Jeżeli miałbym wybierać to w 99% była by to evoxa. Owszem obudowy może mają podobne jak na rynku kilka firm, ale Krzysiek dba o to aby bebechy maszyny były odpowiednie więc co do tego nie ma żadnych wątpliwości.Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
daniel87 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zrobiłem P7 z 20-30 aut, jestem zadowolony i oby tak dalej. Czasami dostawała takiego ognia, że nie szło przekładni dotknąć. Kupiona w 2016. Kilka dni temu dokupiłem jej pomocnika Kraussa S15
Rekomendowane odpowiedzi