boT Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2021 Cześć Chciałbym się pochwalić stojakiem/wózkiem na koła, felgi świeżo wyrzeźbionym Jako że sporo aut i kółek przewija się u mnie, to i trzeba było sobie coś zrobić, w sumie ograniczał mnie tylko brak czasu na zrobienie, ale w końcu udało się coś po sklejać. Co sądzicie? Może kumus trzeba taki ? 5 2 1
keza Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2021 28 minut temu, boT napisał: Może kumus trzeba taki ? How much? Co prawda mam już listę zakupów sprecyzowaną ale może w przypływie grosza udałoby się dobić targu
boT Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 13 godzin temu, keza napisał: How much? Co prawda mam już listę zakupów sprecyzowaną ale może w przypływie grosza udałoby się dobić targu Siadłem i sobie policzyłem, 260 zł myślę że będzie okej. Odnośnie wagi wózka, z tego co wyliczyłem po elementach jak i parametrach profili i reszty, waga około 7,5 kg, to co na foto. 13 godzin temu, Baggusiek napisał: Gdzie dorwałeś takie rolki? Rolki ocynkowanego, powleczone koszulą polimerowa, tak aby samą felgę stawiać śmiało. Rolki szukałem gogglowalem. Ogladalem również , i dotykałem wózek od Poka, i ich roleczki.
mati0618 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Super pomysł, dobre wykonanie!
Rekomendowane odpowiedzi