Arglist Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 miałem tylko oblecieć samochód, żeby był umyty ale jak zobaczyłem co się dzieje w środku to już wiedziałem, że tak tego nie zostawię. Carisama ostatni raz była odkurzana dwa lata temu, właściciel posiada dwa duże koty i jednego troszkę mniejszego które nie jeżdżą samochodem całość została przyniesiona na ubraniach przez trzy osoby. Mitsubishi zostało tylko odkurzone w środku i umyte z zewnątrz. Użyte środki: APC PB w proporcjach 1:30 i 1:10 PB Natural Look Przed: 50/50 Na ostatnim zdjęciu widzimy roślinkę, już zaczęła kiełkować po: Stan lakieru Staram się namówić właściciela na małą korektę ale na razie mi nie ufa na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Arglist , nie wiem jak Ty , ale ja jestem bardzo zadowolony z PB Natural Look , zdecydowanie lepszy od sonaxa ( do kokpitu - matowy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabar Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Jakoś nie widzę tam detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A ten dywanik kierowcy to czysty jest czy zdjęcie takie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Całkiem nieźle wyszlo, te fotele to ręcznie, czy tym philipsem robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi