wierzba Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jako, że kolega nie zarejestrowany chciałem wrzucic efekt po malowaniu jego auta z zapytaniem, poradami aby taki stan trwał jak najdłużej - auto było dziś polerowane 3M. Czy już teraz można wrzucic wosk ? czekać ? jaki wosk warto byłoby zastosować, coś poza tym ? Poniżej poglądowe fotki: thx z góry za wszelkie rady
fonnes Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 A kiedy to auto było lakierowane??? Utrzymanie efektu, tzn. brak rysek czy swirwli, nie zależy od wosku a bardziej od prawidłowego mycia
Marco Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Fajna zmyła na klapie Wosk można zarzucić-nie zaszkodzi
wierzba Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 A kiedy to auto było lakierowane??? jakiś tydzień temu... Utrzymanie efektu, tzn. brak rysek czy swirwli, nie zależy od wosku a bardziej od prawidłowego mycia owszem - świadom jestem, lecz myślę, że dobry wosk ułatwia ten temat
Rekomendowane odpowiedzi