Krk89krk89 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Witam wszystkich . Nie wiem jak to usunąć. Nie jest to twardy plastik wiec opalarka nie zdaje egzaminu , jest to miękki materiał . Próbowałem adbl wow interrior minimalnie pomogło , shiny Garrage Apple wogóle nie zrobiło roboty , angel wax Angel tez kiepsko . Proszę o pomoc jak mogę to ukryć lub pozbyć się tego .Dzieki
bigsmith21 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Gumka do gumowania? Może spróbuj Funky Witch madmuaselll. Się musiało dziać w aucie, żonka będzie zła Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
mefONE Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Dresing tutaj nic nie wniesie. Opalarka tez. Sa takie zestawy do tuszowania Picobello sie nazywa. Zestaw do usuwania dziur w plastiku ale powiem szczerze jest duzo trudniejsze niz mogloby sie wydawac. W dodatku jesli to nie reflex to ta rysa po prawej jest juz ostro wyswiecona. Wydaje mi sie ze wloknina scierna drobnoziarnista moglaby pomoc ale moze wymagac to pracy na calym kokpicie aby zgubic roznice w strukturze.
Rekomendowane odpowiedzi