Mation Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Witajcie. Jak w temacie poszukuje zestawu który sprosta wymaganiom półamatora czyli pojęcie mam ale nie zamierzam zajmować się tym zawodowo. Ogólnie nie lubie pracy na słabej jakości maszynach różnego rodzaju nie tylko polerek bo po prostu więcej czasu i nerwów się na tym traci a efekty nie zadowalające. Mam na oku Kraussa R3 + Evoxa HDX8 MKII tyle że nie mam pojęcia czy ta Evoxa da w miare dobrą siłę cięcia przy tak małym skoku, choć niby ruch jest wymuszony z silnika i opis mówi że nie powinno być z tym problemu, ale to wiadomo jak jest jak się chce sprzedać produkt. Jak macie jakieś swoje propozycje to chętnie rozważe, a no i nie potrzebuje jakichś dodatkowych przejsciówek czy akcesoriów, chcę jak najwięcej wydać na maszyne a nie jakies dodatki. Myślałem też nad RUPES LH19 E STD bo zawsze można do rotacji dołączyć przejściówki i zmieniać średnice talerza a przy tym móc pracować na wiekszych powierzchniach więc jakby większa użytkowość no ale czekam na propozycje. Pozdrawiam
Auto-Detaling Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Polecam poszukać Rupes LH 18ens oraz Rupes DA 15mm skoku może na rynku wtórnym w tym przedziale cenowym się uda . Jeśli nowe to Rupes 18ens i szukać coś z innej firmy na DA to będzię dla Ciebie ok
Rekomendowane odpowiedzi