@tomek@ Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam Pierwszy raz będę przedstawiał swoją prace więc proszę o wyrozumiałość :)Pacjent to Mazda 323F BA z 1997r,lakier przed zabiegiem oceniam na takie dobre +3(wcześniej czyściłem i robiłem jakieś tam korekty ręcznie)ale przejdźmy do rzeczy. Czas pracy przy tym samochodzie wyszedł aż 28h i tak wszystkiego nie zrobiłem ponieważ czasu brakło Środki jakie użyłem: Mycie i glinkowanie: -Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner -Meguiar's Microfiber Wash Mitt -Meguiar's Quik Detailer 473ml -Glinka Meguiar's -Smartwax Gerbil -szczotka do felg Korekta/wykończenie/zabezpieczenie: DAS6 Poorboy's SSR 2.5 (używane w bardzo małym stopniu) Poorboy's SSR 2.0 Poorboy's SSR 1.0 Pady 3M i SCHOLL Concepts Poorboy's EX-P Pure Sealant Poorboy's Natty's Paste Wax Red Smartwax Rimwax (zabezpieczenie alufelg) Pozostałe przedmioty: -Aplikatory -Mikrofibry -Poorboy's Spray & Gloss Niestety nie mam zdjęć z przebiegu pracy ponieważ nie miałem za bardzo czasu jak i również aparatu cyfrowego Jedynie tak dla porównania wrzucę jak samochód wyglądał 6mc temu a jak teraz A teraz wygląda tak: Zdjęcia słabej jakości robione telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 No ładnie. Oponki jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dla mnie jedyna różnica to te ładne felgi Żarcik oczywiście. Ładnie wyszło Prezentuje się malinowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ładnie ładnie i felunek też zacny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ładny lakier, tylko na oponę by się coś przydało bo takie szare bez życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Czym myłeś felgi? Jeśli ze stalówek zmieniają się w alusy, to chce to samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yel1 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Tomek, gratulacje,normalnie nie to samo auto! A jak Ci sie pracowało Das-6 z SSR-ami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ładnie wyszło, ale kosztowało kupę pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Czym myłeś felgi? Jeśli ze stalówek zmieniają się w alusy, to chce to samo.. Tym Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner, spróbuj a może się uda Tomek, gratulacje,normalnie nie to samo auto! A jak Ci sie pracowało Das-6 z SSR-ami? Powiem tak jako że to była moja pierwsza praca z polerką mechaniczną to na początku tak ciężko się było przywyczaić ale z każdą minutą było coraz lepiej,a co do SSR to na padzie 3M strasznie pyliło i kulkowało pastę a na Scholl-ach było ok ale ogólnie dobrze było Ładnie wyszło, ale kosztowało kupę pracy No trochę długo,nawet w niedzielę kończyłem do południa no tak tak malkolm też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Malkolm dobrze prawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jama89 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 super efekt. autko jak z salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Dawno tu już nic nie pisałem,ale że teraz miałem troszkę czasu to nałożyłem drugą warstwę wosku zymola japon oto efekt: No i filmik jak spływa woda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Filmik przyzwoity. Odpycha wodę ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi