MichalE91 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 Witam Chciałbym zakupić maszynę polerska DA, jako dla początkującego z taka maszyna , jaka byłaby najlepsza, i powiedzmy najkorzystniejsza cenowo, bo z tego co sie orientowałem to ADBL wychodzi chyba najlepiej, a jak z jakością?? jaki skok wybrać takiej maszyny, czy jest jakaś zasadnicza różnica miedzy 9, 12, 15, ktoś mógłby objaśnić jakie różnice tutaj zachodzą, i co jest korzystniejsze ? z góry dziękuje i pozdrawiam.
PiterG Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Na forum znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cie pytania. Wystarczy poszukac.Skok 8,9,15,21 to rozna efektywnosc obrobki lakieru. Im wyzszy tym lepsze ciecie. Trzeba natomiast pamietac, ze do skoku 12,15,21 nie zalozysz malego BP.Wszystko zalezy czego potrzebujesz. Jak czesto maszyna bedzie uzywana itp. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Treys Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Witaj, uniwersalna przyjęta jest DA 15 według mnie mam też fajnego rupesa mark II nowego na sprzedaż po kosztach... Więcej informacji znajdziesz tutaj na forum. Takim minimalnie wymaganym combo dla ciebie powinna być maszyna z talerzem 75mm oraz 125mm 1
spinball_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Na początek kupiłbym Adbl’owego Rollera 9mm. Może siłą cięcia nie powala i wiadomo, że lepsza byłaby w tym celu 15 ale do zastosowań amatorskich wystarczy w zupełności i jest uniwersalny (małe i duże pady). Lepiej ładnie wykończyć niż ciąć, zwłaszcza jak auta użytkowane jako daily 1
Rekomendowane odpowiedzi