zajonc Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Suzuki Bandit z 1998 roku Czas pracy 6 godzin PRZED PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amnes Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Całokształt jak najbardziej pozytywnie, ale to coś na tłumiku wygląda na usuwalne, więc razi. Nie mam więcej zastrzeżeń, świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 to coś na tłumiku to stopiony plastik, skrobałem nożykiem, ale nie zeszło całkowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amnes Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 (P1500+woda) + (automax+szmatka) = clean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 No i w końcu doczekałam się motorka i to jeszcze tak ładnie zrobionego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jakie kosmetyki zastosowałeś?? jakiś wosk?? jak z polerką szyby?? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Kosmetyki głównie Autoglyma oraz Meguiarsa. Wosk Megsa NXT. Szybka wcześniej zmatowiona papierem później polerka Megsem Plastx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi