wifi944 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 siemka ,chciałem przedstawić ww szampon to lecimy auto wcześniej umyte piana neutral , przejechana trasa 1000km auto było całe w soli itp zawodnik; kolor żółty, gesty glut, zapach przyjemny jakby jakieś cukierki, fajny słodki wlałem około 50ml na 8-9 l wody piany dużo, ale taka bardziej rzadka a nie gęsta, ale przyjemna mycie: bardzo dobry poślizg, zapach ładnie się unosi, ale nie nachalnie, piana trzyma się na aucie dobrze nie spływa, wprawdzie nie jest jej jakoś mega dużo, ale na brak nie mogę narzekać po 2 min całe auto obleciałem i na dachu dalej piana jest podsumowanie: + bardzo fajny poślizg + dobra i długo siedząca piana + przyjemny zapach + cena 30 zł 1l + nie przysycha szybko i dobrze się wypłukuje z minusów praktycznie nie ma ale - koncentracja 1:100-200 - jak dla mnie średnia jakość butelki i etykiety brakuje tego czegoś jak dla mnie Zachęcam do komentowania, jak i like za prezentacje możliwości produktu 1
Rekomendowane odpowiedzi