miloo1 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 WItam serdecznie, chce przygotowac swojego yountimera. Auto toyota Kolor czerwony polakierowane 2 miesiace temu (lakier APP) Teraz auto wyszlifowane trizact i wypolerowane 3m (zielony, zolty, niebieski korek) Polerka wyszla ladnie ale teraz pytanie czym wyciagnac kolor i wosk. Do teraz uzywalem na inne auta selant mequirars NXT tech 2. Co polecicie tym razem zalezy mi na mega wyciagnieciu koloru, co do trwalosci wosku to youngtimer wiec rzadko wyjezdza Co do cen hmm wosk do ok 250zl plus cleaner plus glaze Chcialbym autko gruntownie zabezpieczyc do poki nie jest jeszcze cale poskladane listwy uszczelki etc Polecono mi House Of Wax Sapphire ale czytajac wasze opinie to nie za dobry temat. Swissvax Shield + Swissvax Cleaner Fluid Regular to kolejna opcja ale tez nie jestem co do niej pewien Pozdrawiam serdecznie
Banshee Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Zymöl hd cleans aplikowany ręcznie na bogato plus na to zymol concours jak ma podbić na maxa kolor. Na black friday concours"a 56ml myślę że powinieneś wychaczyc gdzies w okolicy twojego limitu pieniężnego
Rekomendowane odpowiedzi