wifi944 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2019 Witam lecimy Kenotek przetestowałem na felgach nie jakiś szczurach ale już trochę uwalone, lewa strona beż pędzelka, prawa z pędzelkiem, jest to test bieżącej pielęgnacji, nie na jakiś mega szczurach itp a i środków nie ruszałem opis WHEEL CLEANER ULTRA marki KENOTEK to wysoce skuteczny, bezpieczny produkt do mycia wszystkich typów obręczy kół, felg, kołpaków o neutralnym pH Doskonale usuwa osady powstałe w procesie eksploatacji pojazdów. Skuteczny w usuwaniu osadów mineralnych, rdzy z pojazdów oraz ze wszystkich zmywalnych powierzchni. Jest bezpieczny dla mytych powierzchni. W procesie mycia zabarwia na czerwono osady i pyły z okładzin hamulcowych. bohater: butelka schludna 1l, atomizer identyko jak w tudze tylko inny kolor, płyn wodnisty ale leciutko żelowy i tu moje mega zaskoczenie przy aplikacji i z butelki mało co czuć jaja, o wiele bardziej wyczuwalny jest zapach jakby cytrusów za co mega plus felgi trochę uwalone psikamy i dosłownie 10 sekund i zaczyna krwawić, przy aplikacji wgl jaja nie czuć tylko cytrusy jakieś aplikacja bez problemu \ zostawiłem na chwile felgę dosłownie 3 min, przychodzę a tu już przyschło dość konkret ;/ praktycznie na ramionach wszystko zaschło ale ok dopsikałem na prawą stronę dość sporo, i użyłem pędzelka od razu i efekt opinia: jeśli chodzi o aplikacje i pędzelkowanie jest fajnie, zapach jest mega jak na ten produkt prawie nie czuć jaja, atomizer fajną mgiełkę daje, co do mycia jakoś średnio bez pędzelka średnio sobie poradził, pozostawił dość sporo, w tej kwestii roton pro jest o wiele lepszy,do tego duży minus dla mnie za szybko zasycha ... do tego cena około 45zł nie zachwyca w tej cenie lepiej kupić tuge i jeszcze zostanie dla mnie ocena 5/10 Pozdro 1
Rekomendowane odpowiedzi