aniolek77 Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Witam wszystkich Mam w samochodzie jasnopopielata tapicerke (samochod ma 5 lat). W niektorych miejscach, zwlaszcza w okolicach dywanikow sa rdzawe, jasno brazowe plamy, ktorych nie mozna niczym usunac. Probowalem juz rozmaitych srodkow, poczawszy od vanisha, poprzez proszek karchera RM760 i na praniu profesjonalnym (zlecilem pranie wykladzin) skonczywszy. Gosc, ktory pral mi tapicerke, powiedzial, ze jest to pozostalosc po wczesniejszych zabiegach pioracych (efekt niewystarczajacego wyplukania srodka pioracego) i, ze nie da sie nic z tym zrobic. Nie chce dac za wygrana, dlatego moze ktos z Was ma jakis "cudowny" sposob na tego typu plamy. pzdr i z gory dziekuje
timur Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 tak jak zawsze mówiłem vanish do tapicerki to jest najwiekszy szajs jaki jest na rynku i kazda próba czyszczenia moze sie skonczyć przebarwieniem(odbarwieniem)-utrwaleniem- musiał bym zobaczyc na ,,life,, w tedy ci powiem czy idzie cos z tym zrobić -skontaktuj sie na priva(najlepiej wysli zdjecia)
kanar Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Z opisu wynika, że włókna są wypalone czyli nic się na zrobić. Wklej jakieś zdjęcia to zobaczymy co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi