QualityTM Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 Witam, Aktualnie pracuję na ADBL ROLLER DA 9MM i na dłuższą metę korekta tym sprzętem nie jest możliwa. Bardzo mała siła cięcia lakieru. 5h robiłem samą maskę w małym Peugocie 204 (2014) i nie chcą zejść rysy. Co polecacie dla średnio-zaawansowanego użytkownika? Dalej DA innej firmy o większym skoku czy już rotację? Chętnie usłyszę konkretne modele. Budżet? Do 2500 zł. Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam
Tomas-sg Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 @QualityTM zależy Ci na czasie to opcja rotacja + DA. DA już masz to kup rotacje.
QualityTM Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 Teraz, Tomas22 napisał: @QualityTM zależy Ci na czasie to opcja rotacja + DA. DA już masz to kup rotacje. Chodzi o to, żeby ten sprzęt był też "przyjemny" w pracy. Gdyż będzie chodził na okrągło. Czy DA o większym skoku spełni moje oczekiwania czy pełną korektę można tylko rotacją osiągnąć?
Tomas-sg Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 To zacznijmy od początku. Zarabiasz na tym czy robisz hobbystycznie swoje auto i od czasu do czasu auta w rodzinie czy tam znajomych ?
QualityTM Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 36 minut temu, Tomas22 napisał: To zacznijmy od początku. Zarabiasz na tym czy robisz hobbystycznie swoje auto i od czasu do czasu auta w rodzinie czy tam znajomych ? Zarabiam oczywiście hobbystycznie też trochę sztuk robię "dla nauki"
yas Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 4 godziny temu, QualityTM napisał: Zarabiam oczywiście hobbystycznie też trochę sztuk robię "dla nauki" INTERPUNKCJA !?, BO NIE WIADOMO JAKA ODP !! ja czaje sie na to - http://sklep.lare.pl/product.php?id_product=289
Rekomendowane odpowiedzi