Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym prosić o pomoc w uzyskaniu jakiegoś możliwie najfajniejszego zestawu topowych firm, tak aby te produkty były sprawdzone i jedne z najlepszych jakie użytkownicy z tego forum stosują i polecają. Chcę pokazać tacie, coś nowego, że auto może wyglądać po detailingu na prawdę jakby wyjechało z salonu, jednak on myje całe życie auta na jedno wiadro i nigdy nie starał się zgłebiać wiedzy w tym temacie..

Jaki zestaw? Budżet powiedzmy że nieograniczony no jednak z dozą rozsądku.. Proszę o polecenie topowych środków do mycia i akcesorii. Mamy myjkę karcher ale nie wiem czy kupować osobno pianownice do aktywnej piany(?) 

Chciałbym uzyskać zestaw od a do z, może nawet polerkę, ale poczytałem to forum z godzinę i najpierw jednak wolałbym się zabrać i ogarnąć procesy mycia.

Jeżeli ktoś ma chwilkę czasu na pomoc to z góry dziękuje i pozdrawiam!!

Opublikowano

Polecam zapoznać się z załączoną grafiką kolegi z forum i po prostu niej szukać poszczególnych produktów. Dla każdego znajdziesz odpowiedni wątek, wystarczy go zagłębić.
Sam zaczynam I ona pozwoliła mi uporządkować co i jak bardzo szybko. dcd0f49cef693df828d831ac24eada68.jpg

• Lubię to 1