freestyler Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Witam. Po polerowaniu auta zauważyłem takie hologramy... widoczne tylko pod słońce. Jakaś podpowiedź jak to zniwelować? Pady to żółty flexi pad i pasta menzerna 2500 i czarny ryflowany flexi i megs ultimate compound. na koniec wosk od megsa. Podam że na swoim drugim aucie gdzie uzywałem tylko czarnego pada i megsa oraz wosk na koniec jest to samo... co robię źle że powstają te ślady? mam wrażenie że zaraz po polerowaniu ich nie widać... ujawniają się dopiero po kilku dniach
barto125 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 UC to nie jest pasta do finiszu, więc normalne że przy rotacji i tej paście będą hologramy.
Berd Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Meguiars Ultimate Compound przeznaczony jest do maszyn DA.
freestyler Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 ok więc jaka teraz pasta na sam koniec? Menzerna Final Finish 3000?
barto125 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Znajdziesz tą informację bez problemu na forum.
Berd Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 5 minut temu, freestyler napisał: ok więc jaka teraz pasta na sam koniec? Menzerna Final Finish 3000? Śmiało możesz jej użyć
freestyler Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 czyli ta 3000 czarny pad, wosk i powinno być ok?
Berd Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Odpowiednie obroty maszyny i do przodu
Rekomendowane odpowiedzi