maly_marcin Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 kupiony specjalnie dla Arkadiusza truskawkowy i mocno nabłyszczający idealny do pielęgnacji gumowych wieszaków od wydechu ...żałuję, że mnie nie było. Wyborne towarzystwo, miejsce, auta... No ale za rok będzie druga rocznica, zjawię się na pewno
marian Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Widze, że dużo mnie ominęło. Piękna fury
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam, Czy znalazłby się wśród Warszawiaków jakiś człowiek dobrej woli, który by mi pomógł z pewnym szpetnym paskudztwem ? Nie mam środków, wiedzy ni narzędzi by sobie z tym poradzić - muszę usunąć wapniową przyschniętą plamę. Próbowałem ręcznie Meg'iem UC, ale nie daje rady - pewnie mocniejszy środek i maszynka polerska by się zdała Czy mógłbym się z kimś ustawić by na to spojrzał i jak kolega koledze pomógł ? Browar by się jakiś znalazł
SJake Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 wapniową przyschniętą plamę Zrób zdjęcie... Ale z góry zakładam, ze masz do wyboru dwie opcje... 1. Jezdzisz i czekasz az samo odpadnie... 2. "Papiru, papiru, papiru" będzie trzeba użyć... Kiedyś ściągałem cement z nowiutkiego transita... Ręcznie... Z daleka nie było widać, lecz z bliska zostały wżery. Materiały budowlane wiążą ze wszystkim.
tfelek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Witajcie w tym roku w czerwcu będzie już trzecia rocznica forum ? robimy coś czy nic ?
Mat's Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 tfelek, Łorsoł.! organizujemy coś grubszego ?
tfelek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Piwo, piaski, gołe laski? Pany ja myślałem o takim spotkaniu co było w 2010r , ale wszytko idzie do przodu , więc możemy i tak sie spotkać
Mat's Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Spójrz na daty naszych rejestracji. Wyglądamy na osoby które wiedza jak wyglądał spot w 2010?
tfelek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Mati patrz na siebie :P hehehe ja forum przeglądam od 2010r a , zarejestrowałem sie później
Administrator Evo Opublikowano 16 Maja 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Na takie spotkanie jak było w 2010r raczej nie ma co liczyć ze względów lokalowych...
JM63 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Mat's, Ja tam czasem zerkam w zapomniane części forum, a spocik 2010 wyglądał konkretnie
Rekomendowane odpowiedzi