doktorLubicz Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Cześć, Wcześniej miałem czarnego Accorda, więc wiem jak delikatny lakier ma Honda. Oprócz dbania, żeby nie powstawały swirle, starałem się też systematycznie dbać o środek z weluru. Do mycia zwykłego używałem pianownicy oraz później mycia na dwa wiadra, z kosmetykami firmy Shiny Garage. Do podbicie koloru używałem Black Hole, a wosku Colinite 476. Do plastików używałem Zymol Vinyl Conditioner. Teraz zastanawiam się jak utrzymać biały lakier i beżowe wnętrze w skórze w Hondzie Odyssey. Czy na zakończenie pracy z lakierem nałożyć także White Daimond i także Collinite? Czy może coś innego do tego lakieru? Czy jeśli zamierzam jeździć nim kilka lat to moze oddać do profesjonalnej firmy, żeby zrobili porządną korektę i nałożyli powłokę kwarcową i mieć spokój na dłuższy czas? Jak z wnętrzem? Myślałem nad RRC cleaner leather strong i na to leather conditioner? Czy do beżowych plastików też zymol? Czy może też coś innego? Na koniec beżowe dywany. Mam odkurzacz piorący, więc mogę spokojnie prać i myślałem o RRC Upholstery cleaner. Proszę o skorygowanie jeśli mam coś innego wybrać.
Rekomendowane odpowiedzi