tomaszen Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Witam, podczas zakładania taksometru (niestety nie jestem w stanie udowodnić który mechanik dał ciala) nie został podłączony przewód od parownika klimatyzacji. Kropelka po kropelce, okazało się że mam zalana cała podłogę. Na weekend mechanik zdemontuje siedziska, dostaniemy się do szarej maty wygłuszającej, która chce wyjąć, wysuszyć i potraktować środkiem antygrzybicznym. Jaki środek polecacie? Auto to taksówka...Polecacie jeszcze jakaś chemię do odkażania, odgrzybiania, dezynfekowania po klientkach? Jak temat zakończenie , tapicerka zostanie poskładana do kupy, to oczywiście wyśle auto na ozonowanie.
piotr@sta Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Nie lepiej popytać na aledrogo sprzedawców czy nie mają wygłuszeń lub pojechać do kogoś w okolicy handlującego daną marką? Często takie rzeczy są traktowane jako śmieć bo się nie psują i za małe pieniądze można zdobyć Dezynfekcja po klientach to dobra powłoka
DudeBad Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Wydaje mi się, że najlepiej z tym podjechać do jakiegoś specjalisty
Rekomendowane odpowiedzi