Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć planuję korektę w moim aucie, Lexus w kolorze srebrnym z 2000r, zestaw do dekontaminacji posiadam, zastanawiam się nad pastami i padami czego użyć, może ktoś już miał styczność z Lexusowymi lakierami ?? Nie jest jakoś bardzo wymęczony, powłoka oryginalna w całości. 

Poniżej fotki jak to wygląda w najgorszych miejscach, to co jest na błotniku jest raczej na większości auta tylko ciężko mi było uchwycić to telefonem i bez halogenów

IMG_1713.JPG

IMG_1717.JPG

IMG_1718.JPG

IMG_1720.JPG

IMG_1721.JPG

IMG_1722.JPG

IMG_1725.JPG

IMG_1726.JPG

IMG_1727.JPG

IMG_1729.JPG

IMG_1730.JPG

IMG_1731.JPG

IMG_1733.JPG

Opublikowano

śmiało wchodź z papierem na rysy, tylko pomierz go.

Ja robiłem na Menzerna 2500+koch antiholo/ Pady żółty royal + czarny NAT. Zostało trochę do wycięcia ale nie ukrywam że psikałem pada wodą co jakiś czas żeby nie rolowało pasty/ no i wymywaj na bieżąco bo naprawę uszczelek wkoło klamek nie okleisz a uwierz mi na słowo że jest co z nich zbierać. W przyszłym tygodniu będę testował ROAR na masce.

Jak ma być pod powłokę to za mało, jak na odświeżenie i wow na ulicy to wystarczy...a prawda taka że po dobrej dekontaminacji srebrny sporo zyska na wyglądzie.