wifi944 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2018 witam, do testów dostałem takie coś "D pokaże jak działa zawodnik Profesjonalny gotowy do użycia preparat w formie pianki do czyszczenia wnętrza samochodu. Posiada właściwości myjąco czyszczące. Nadaje się doskonale do czyszczenia kokpitów oraz innych powierzchni z tworzyw sztucznych wewnątrz pojazdów. Usuwa zabrudzenia i odświeża, pozostawiając przyjemny owocowy zapach. Nie nabłyszcza czyszczonych powierzchni i nie pozostawia klejącej powłoki. no to lecimy z teamem produkt przetestowany na 3 rożnych rzeczach nie używałem pędzelka tylko sama mf piankę jakaś tam robi przy czym mega ładnie pachnie taka pomarańczą jak dla mnie no to lecimy na 1szy ogień progi 50/50 coś tam lekko widać prawa strona czyszczone ciężko zobaczyć ale widać teraz czas na inny plastik też uwalony całość wyczyszczona ładnie i jakby przyciemniło czas na coś bardzo brudnego czyli bus budowlany do znaczka po lewej czyszczone poszło bez problemu i tu coś na prawdę brudnego brud ,brus ,brud schodzi pod palcem trzeba drapać:D zobaczymy co zrobi z tym zerowy nakład pracy poszło jak po maśle" podsumowanie produkt bajeczny jako gotowy roztwór nie trzeba sie bawić w przelewanie itp jak apc, płyn to wodnista ciesz o zapachu pomarańczy , atomizer robi nawet jakaś tam piankę znośna. produkt fajny bo małym nakładem pracy można szybko wyczyścić plastiki bezpiecznie, do tego zapach umila prace jak i wydajność, Produkt mogę polecić robi co ma robić z dobrym efektem i bez nakładu pracy. POLECAM bd uzywał częściej
Rekomendowane odpowiedzi