Romanesku Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Nie wiem jak sobie poradzić z rdzą na mocowaniu fotela do podłogi .Jakiego preparatu użyć ?Czy potem trzeba malować to mocowanie ? Pzdr.
zawisza Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 To Fiesta? Chyba w każdej tak się dzieje :D Ja to pomalowałem zaprawka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Romanesku Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Tak Fiesta, a przed malowaniem czyściłeś czymś?Pzdr.
zawisza Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 trochę papierem i odtluscilem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zibi-M Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Żeby to zrobić sensownie to demontaż foteli, oczyszczenie rdzy do zera i następnie jakiś środek antykorozyjny np. APP- rstop na to podkład i później baza(kolor) ewentualnie na sam koniec bezbarwny i będzie miód malina.
Romanesku Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Tylko odkręciłem mocowanie, wyczyściłem rdzę i psiknąlem sprayem. Jest lepiej ale szału nie ma Pzdr.
zmorka Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Czy to co widać na drugim zdjęciu to jest już rzekomo zrobione? Bo jeśli tak to nie popisałeś się, lipa i tyle. Nawet porządnie nie wyczyściłeś, nie położyłeś podkładu, o malowaniu nie wspomnę.
Rekomendowane odpowiedzi