Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Naprawdę git. Do ciemnych lakierów Zdjęcia tego nie oddają w calości. Przydałoby się w HDR.
nOx Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 HDR przekłamywał by w drugą strone ale fakt te fotki nie oddają efektu
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No i mamy jak na prawdziwym forum. mam nadzieję, że nikt sprzedających (wszystkich, bez wyjątku) nie będzie się czepiał. Więęęęęceeeej tessssstóóóówww [ Dodano: 21 Kwiecień 2010, 08:22 ] HDR przekłamywał by w drugą strone czy ja wiem, oddałby wierniej rozpiętość tonalną, trochę przybliżoną do tego co widzi ludzkie oko.
piter007i Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 A jak według Was ma się trwałość później nałożonego wosku /seleantu na prime amigo? W opisie sklepu na showcarshine.pl jest napisane że można stosować zarówno pod wosk jak i seleant. Wydaje mi się jednak ze mój meguiars #16 średnio poleżał na pierwszym robionym aucie (możliwe ze popełniłem błąd w sztuce) Poniżej kilka zdjęć standard 3 etapowa korekta plus prima i megs #16 https://vimeo.com/128683942 Wysłano z mojego G4S
Rekomendowane odpowiedzi