Damianex Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam. Postanowiłem się dokształcić i zadbać o autko W tej chwili mam tzw swirle , nie wiem czy straszne czy nie ale pod słońce denerwują Chciałbym zadbać o auto jakoś lepiej jeśli chodzi o karoserie 1.mycie na dwa wiadra adbl pro skąpo 2.adbl od krwawej felgi na karoserie 3. Mycie dwa wiadra 4. Glinka z szamponem dla poślizgu 4a. Mycie 5.(tutaj chciałem kupić produkt) do załatania właśnie swirli mikrorys . Chciałem początkowo poorboys black hole ale trochę poczytałem i chyba będzie poorboys swirl remover SSr2 6. IPA jakieś 7. Nałożenie wosku collinite 476s(bo akurat jeszcze mam) Nie nakładaniem nigdy nic maszynowo, mam maszynkę do polerki ale nie mam żadnego pada. Nie chciałbym tego komuś zlecać bo mam gdzie wykonać prace , poza tym później chciałbym zabieg powtórzyć na RAV 4 czarnej. Zamówiłem tez od chińczyka ceramikę w niebieskiej buteleczce . Jest jeszcze w drodze ale chciałem zapytać czy jest sens to nakładać ? Jeśli tak to po /zamiast wosku ? Posiadam jeszcze produkt porzelack, świetne kropelkowanie po nim ale chwilowo sobie go odpuszczę , jest to niebieski porzelack, opisywany jako teflonowa politura, wosk twardy Chciałem kupić może coś typu AIO a wcześniej przelecieć auto wampirem i Glinka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi