Hammster Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Witam dzisiaj test dressingu Mat Cockpit od Daniel Washington. Butelka 500ml z fajnym atomizerem z którego nic nie cieknie. Zapach mydlany bardzo podobny do ExCede Encapsulator Cleaner. Cena około 35zł Opis na odwrocie etykiety: MAT KOKPIT od Daniel Washington. Kokpit wewnętrzne plastiki czy elementy gumowe to elementy, którym nie służy promieniowanie UV. Kolejnym problemem jest to że są one narażone na kurz oraz utratę koloru. W składzie produktu znajdziemy polimery, dzięki którym preparat jest trwały, wydajny oraz łatwo się aplikuje. Produkt nadaje matowe wykończenie. Prezentuję efekt po zastosowaniu tego dressingu na plastiku maskownicy śruby wycieraczki. Wcześniej element wyczyszczony za pomocą APC też od Daniel Washington. Takie 50/50 Jak widać dressing przyciemnił roboczą powierzchnię i działa poprawnie. Zobaczymy jak z trwałością. Jak dla mnie fajny produkt tylko mógł by mieć jakiś "fajniejszy zapach" Pozdrawiam i dziękuję. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Artih Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Produkt doskonale sprawdza się także jako Interior QD.
wifi944 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2018 tez zrobiłem teścik mały i o to wyniki 50/50 i całość:) Podsumowanie: Produkt godny polecenia na moim kokpicie zrobił fajną satynę ? delikatnie przyciemnił, pachnie kwiatami ale tak orzeźwiająco, do tego jest łatwy w aplikacji wodnista ciecz, przy trym ja używam go też jako qd do wnętrza na szybie akcje, ja polecam
Rekomendowane odpowiedzi