Marco Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dokładnie o to mi chodziło Dzieki za pomoc No to klikaj 3. Usuwanie rys-scaratchX Choć do maszynowego polecam zestaw UC+SwirlXa to się nie robi jakąś mikrofibrą ?? 5. Odżywka-Show Car Glaze jest napisane że do maszyny polerskiej się nadaje ?? Przecież napisałeś ze dysponujesz maszyna polerską... Wszystko prócz wosku można nałożyć maszynowo.
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 przecież scratchx jest żałośnie mało.. fakt ale już otworzyłem... No to klikaj już to dawno zrobiłem Przecież napisałeś ze dysponujesz maszyna polerską... Wszystko prócz wosku można nałożyć maszynowo. Przecież napisałeś ze dysponujesz maszyna polerską... Wszystko prócz wosku można nałożyć maszynowo. dysponuje i już ogarnełem troche kupiłem jeszcze cleaner wax żeby nie było drogo a mieć wszystko jak trzeba zrobiłem auto glinką+QD i scratchX'em na prawdę miedzy cyce megs zapach szamponu spowodował że sam chciałem się nim umyć
michallus Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No no, kogo ja widzę :-) Pozdrowionka.
Rekomendowane odpowiedzi