kuba Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Mój dzisiejszy pacjent to nietuzinkowy samochód... Czas pracy 13h Usunięty utleniony lakier oraz większość swirlsów, zostało trochę głębszych rys dużych i małych. W zależności od elementów używałem kombinacji 3 past 3m i 5 różnych gąbek. Cały przód samochodu wykonany jest z laminatu więc musiałem być delikatny. Maska laminatowa ma pęknięcia które się trochę uwidoczniły po polerce. Na sam koniec na całość nałożony wosk smartwax concourse. Samochód był w całości lakierowany w zeszłym roku, w słońcu mieni się w jakiś taki fiolet a w normalnym świetle wygląda na czarny. Został mi do zabezpieczenia dach i tu pytanie polecacie panowie coś konkretnego ? Foto story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Lakier interesujący, natomiast same auto to maszkara jakich mało.. Jak poradziłeś sobie z przestrzenią pod spoilerem? Był zdejmowany czy dostałeś sie tam bez problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 50/50 mi się widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Pod spojlerem samym padem ręcznie walczyłem, na klapie lakiernik się nie popisał i powychodziły bąbelki z powietrzem i w trosce o nie uszkodzenie ich co zaowocowałoby pięknymi białymi kropkami z klapą bardzo ostrożnie się obchodziłem. Co do wyglądu auta to jako ciekawostkę mogę powiedzieć że przedni zderzak to 12kg żywicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Piekny kolor i super auto nawet takie robilem tyle ze zwykla wersje (stoi nadal w garazu dio sprzedania)ale niestety lakier byl bila perla ten zdecydowanie fajniejszy. Super robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 27 Marca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Kompletnie nie mój styl, ale osiągnięty efekt robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Hehehe mój styl również nie no ale co zrobić trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi