markus Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 Witam Mam pytanko do Was bo chcę położyć ceramikę na mondeo mk3 i zastanawiam się czy wybrać FX B7 Base + F5 Finish czy Nanolexa Si3d9h ? którą byście polecili pod względem aplikacji i trwałości ? z góry dzięki pozdrawiam
Fitte Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 Widac, ze mamy tu świeżaka. Dostęp do B7 + F5 masz? Bo to powłoka tylko dla autoryzowanych.
markus Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 2 minuty temu, Fitte napisał: Widac, ze mamy tu świeżaka. Dostęp do B7 + F5 masz? Bo to powłoka tylko dla autoryzowanych. tak tak świeżak tutaj mam dostęp tylko waham się między tymi dwoma.
marco80 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 No to jeżeli masz dostęp, to dla mnie wybór był by prosty
markus Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2017 a jak jest z twardością i hydrofobowością ? to będzie moja pierwsza powłoka ceramiczna więc może i głupie pytania..
Rekomendowane odpowiedzi