Trojan Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2017 Witam, Dopiero zaczynam swoją przygodę z auto detailingiem. Proszę o sprawdzenie zestawu i w jakich odstępach czasowych nakładać poszczególne preparaty? aaa moje autko to srebrne volvo S60 z 2005 roku. Mycie ( jak możecie to doradźcie jakiś dobry szampon) glinka ( proszę o pomoc jaka) Pb World pro Polish 2, Pb World white Diamond show glaze, FINISH KARE 1000P HI-TEMP PASTE WAX Pozdrawiam
Arkeolowy Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dobry szampon - ADBL COLA / Shampoo PRO. Glinki robi bardzo dobre Blit Hamber.
grubybonk Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zamiast tradycyjnej glinki możesz rozważyć np. ADBL Clay Sponge, albo mniej agresywny clay towel, chociaż jak nigdy nie glinkowane to nic nie zastąpi tradycyjnej glinki. Szampon tak jak wyżej, albo od siebie polecę coś z Shiny Garage, mnie bardziej podchodzą szampony od nich niż z ADBL.
Trojan Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dzięki za pomoc, zamówiłem bilt hamber soft i Shiny Garage strawberry shampoo 😁
Rekomendowane odpowiedzi