sebba75 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Jeszcze chwile i dostane bana z forum za wklejanie zdjec Dlugo myslalem czy te zdjecia wklejac czy tez nie auto hmmm roboczy wol z lasu cale zycie tam spedzil wiec duzo uszkodzen i lakier zmeczony moze nie wyszlo super pieknie ale w miare dobrze, auto w dwoch kolorach srebrny i to cos na gornej czesci auta. Pierwsze mycie troche zajelo Pasty uzyte to S10 i pomaranczowy pad z Scholla pozniej LG z Nielsena na zoltym padzie na koniec wosk z DoDo Wygladalo wstepnie tak Podloga po myciu byla dosc czysta Stan lakieru wyjsciowo byl dosc kiepski,duzo zniszczen po galeziach itp http://images50.fotosik.pl/273/1fe08c8dbc7979bem.jpg[/img][/url] Calosc wyszla calkiem mozliwie
Pzwmichu Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Swietna robota, tez mam takiego woła roboczego tylko ze stajni Toyoty Możesz napisać czym potraktowałeś oponki? Moje wyglądają identycznie (brud, marka i rozmiar:) ) i dla nich kupiłem specjalnie Endurance
grubeer Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Jak zawsze Profi dla mnie bomba i lakierek piekny
sebba75 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Swietna robota, tez mam takiego woła roboczego tylko ze stajni Toyoty Możesz napisać czym potraktowałeś oponki? Moje wyglądają identycznie (brud, marka i rozmiar:) ) i dla nich kupiłem specjalnie Endurance Najpierw na kola poszlo do mycia Non Acidic Aluminium Cleaner i pozniej duzzzzooo Brillance wciagaly jak glupie
grubeer Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 i pozniej duzzzzooo Brillance wciagaly jak glupie z literka wypiły tak ładnie wyglądają
Administrator Evo Opublikowano 15 Marca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Jeszcze chwile i dostane bana z forum za wklejanie zdjec Oby tak dalej, ktoś utrzymuje ten dział przy życiu w tym niesprzyjającym okresie
grubeer Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Oby tak dalej, ktoś utrzymuje ten dział przy życiu w tym niesprzyjającym okresie hehe Seba przeją Zimową polerkę Lidera
nOx Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 O ja Ten kolor jest boski 50/50 niezłe , brakuje mi foto całości
kojak Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Się ma gdzie polerowac to się pokazuje swoje prace,nawet zimą. Ładnie.
Przemek Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Sebba, za niedługi okres zostaniesz profesionalnym amatorem. Zawsze w Ciebie wierzyłem.
sebba75 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Sebba, za niedługi okres zostaniesz profesionalnym amatorem. Zawsze w Ciebie wierzyłem. Dziekuje ci Przemku staram sie i duzo czytam praktykuje dzien dnia i amatorsko i do przodu
Przemek Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Jak zrobie tyle aut co Ty, to też będę amator
Rekomendowane odpowiedzi