Przemek Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witajcie, mam tu taki zlepek zabawek do polerowania. Aha, żeby nie było, to to czerwone, to to jest 6 cylindrów i 15 litrów... Kręci sie do 800 obr/min i rozpędza do 120 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Taką MZ jeździłem za młodu. reflektor stoi w miejscu, zaj....ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 za niedługo będę miał ją w garażu na polerce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 A to czerwone to do tego kadłuba białego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 nie do tego kadłuba białego (Hansa) jest inny silnik, niestety Vlado nie posiadał go u siebie w warsztacie. A to czerwone, to czerwone, to tak wogóle Mercedes Siplex z 1915 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Ano tak, mówiłeś mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Kurcze musze do ciebie kiedys dojechac do tych Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 sebba, trzeba, trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 sebba, trzeba, trzeba Bede masz moje slowo jeszcze troche i sie poscigamy weterenami fotos specjalnie dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi