Jump to content

Filmy Szkoleniowe MX NOWICKI

mx_nowicki

Recommended Posts

Fajny filmik dużo ciekawych informacji na temat mikrofibr.... co do wykonania zamiast ujecia na prezentera mozna by bylo robic zbliżenia na prezentowane rodzaje scierek....bo w sumie nie wiele widac....i brakło sposobu prania...ale pomysl na odcinki rewelacja i czekam na następny :)pozdr

• 2 weeks later...
  • Dystrybutor

BANG!!! Mamy kolejny film szkoleniowy. Wzięliśmy sobie do serca Wasze prośby dotyczące prania tapicerki, więc mamy pranie :) Przyjemnego oglądania... :shock: I jeszcze jedna informacja, nie wrzuciliśmy tydzień temu informacji o 3 odcinku, dotyczącym różnic wśród maszyn polerskich, także macie dzisiaj sporo oglądania :D Link do filmu o praniu:

2q30l74.jpg

• Dystrybutor

Dobry wieczór :) Kolejny odcinek już dostępny na naszym kanale YouTube. Serdecznie zapraszamy

Dzisiaj pojawił się również inny film, związany z trwającą u nas promocją "Tydzień Japoński" :) Film dotyczy japońskiego stylu mycia :-] Serdecznie zapraszamy do obejrzenia filmu i włączenia się do dyskusji. Jesteśmy ciekawi co o tym sądzicie

Dyskusja trwa również na naszym FB https://www.facebook.com/pielegnowacauto/

mbtxf5.jpg

[ref=#000033]mx_nowicki[/ref], Cenie sobie Wasze filmiki, są na prawdę pomocne, szczególnie jeśli ktoś jest samoukiem (jak ja) i dobrze posłuchać rad fachowców, by dowiedzieć się co się robi niewłaściwie, lub co się robi poprawnie. Jednakże z jedną rzeczą zgodzić się nie mogę: uważam, że jednak płyny do spryskiwaczy mają wpływ na trwałość niewidzialnych wycieraczek, szczególnie te zimowe. Mam tutaj na myśli biedronkowy Aura producenta Chemipack, ten sam produkt, ale już producenta Organika jest o wiele lepszy i neutralny dla NW. Stosuję budżetowego Rain-X'a od dwóch lat i mam porównanie na różnych autach, z różnymi płynami i stanami wycieraczek.

Pozdrawiam ;)

• Dystrybutor

[ref]CrisAGC[/ref], przyznam szczerze że w ogóle nie biorę pod uwagę używania najtańszych płynów do sprysku bo nigdy ich nie używałem. Od zawsze leję głównie Sonaxa lub 1z. Nie będę tutaj polemizował. Dziękuje za cenną uwagę i jeżeli ktokolwiek ma coś do dodania to jak najbardziej piszcie :good: Nie krępować się :)

• Dystrybutor

[ref]C0rvette[/ref], szczerze mówiąc nie używałem magicznych od ADBL. Magiczne które mamy w sprzedaży były kupione kiedyś w jakiejś polskiej hurtowni i używamy tylko tych. Przypuszczam że mogą pochodzić z azji, jak prawdopodobnie większość tych gąbek :) Z ciekawości zamówię te od ADBL i zobaczę jak się nimi pracuje. Być może są trwalsze, nie wiem, zobaczymy...

• 4 weeks later...
  • Dystrybutor

Znowu nie pisaliśmy o ostatnich odcinkach, ale mamy nadzieję że śledzicie już nasz kanał YouTube :) Dla osób które jeszcze na niego nie trafiły, informujemy że dzisiaj pojawił się już 10 odcinek. Temat na czasie, czyli przygotowanie felg

Serdecznie zapraszamy :)

2zqv5et.jpg

• 3 weeks later...

Czekam na więcej takich produkcji naprawdę super to wyszło,wasza praca autko i efekty miażdżą :good:

I mam jedno pytanie bo wszystko wyszło ekstra szyby,lampy,koła ale dlaczego po takiej korekcie lakieru wpadł tylko wosk drogi bo drogi ale tylko wosk a nie powłoka?