Jump to content

Opinie o sklepie IRON.pl, pytania dotyczące oferty

IRON.pl

Recommended Posts

Witam,

W tym temacie drodzy klienci, możecie ocenić naszą pracę. Jesteśmy bardzo otwarci na rożnego typu uwagi, jeżeli trzeba coś poprawić - będziemy bardzo wdzięczni za wszelkie informacje. Jeżeli nie ma pozycji danego producenta w naszej ofercie a zależy Ci na produkcie - poinformuj nas na pewno zrobimy wszystko aby takie produkt się znalazł na półkach.

Dziękujemy

Bestseller.pl

Towar odebrany tego samego dnia co złożone zamówienie, na dodatek obsługa była tak miła, że poczekała na mnie prawie godzinę dłużej (korki :zly: ) , także nie pozostaje nic innego jak tylko gorąco polecić :good:

W środku bardzo przyjemnie - musiałem szybko uciekać bo gdybym został tam dłużej, to żona mogłaby mi tego nie wybaczyć :(;)

• 3 weeks later...
Wczoraj złożone koło południa zamówienie, a dzisiaj już odebrane z paczkomatu :good:

Błyskawiczna realizacja, dzięki za lepki i smycz :)

Bardzo proszę, dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie :mrgreen:

642210 Za miedzę niedaleko

Dziś byłem i od strony Załęża wydawało mi się że to koniec świata ale już od strony Kochłowic to całkiem blisko ;)

Oczywiście transakcja przebiegła tak jak przystało na profi sklep :good:

Od Załęża to rzeczywiście kawałek, ale przez Starganiec jedzie się z Mikołowa 10-12min z zegarkiem w ręku :-)

Paka na miejscu, wszystko jest tak, jak być powinno :good: no i gratisik też wpadł :)

Towar profesjonalnie i należycie spakowany, paczkomat suchy, paczka w środku również :) ( choć nie zawsze u innych sprzedawców było tak dobrze jak w Bestseller )

Tak dalej trzymajcie, dzięki za szybką wysyłkę, pozdrawiam :)

• 4 weeks later...

Przy składaniu zamówienia z odbiorem osobistym jest info aby wcześniej telefonicznie poinformować o odbiorze, są jakieś konkretniejsze wymagania ? za późno dziś zmontowałem listę zakupów i jak się ogarnąłem była 15ta to już nie fatygowałem się z zamówieniem i telefonem bo godzinka została pracy sklepu.

Przy składaniu zamówienia z odbiorem osobistym jest info aby wcześniej telefonicznie poinformować o odbiorze, są jakieś konkretniejsze wymagania ? za późno dziś zmontowałem listę zakupów i jak się ogarnąłem była 15ta to już nie fatygowałem się z zamówieniem i telefonem bo godzinka została pracy sklepu.

Nie ma wymagań, chodzi tylko o info czasami ludzi proszą o odbiór przed lub po godzinach pracy sklepu. Sklep jest od jakiegoś czasu do 17.00 - musimy zmienić na stronie :-)

• 3 weeks later...

Pierwszy zakup w sklepie. Transakcja idealna. Szybka przesyłka, solidnie zapakowana. Między zamówieniami - piękny gratis (Dziękuję)

Już kompletuję kolejne zamówienie.

POLECAM !

P.S Dziękuję za fachowe porady i cierpliwość :)

Również polecam. Wpadłem do sklepu bez wcześniejszego ostrzeżenia i to co chciałem to mieli. Oprócz rabatu dostałem gratis mikrofibrę. Jak dla mnie supersklep. Jako początkujący detailer chciałem kupić wszystko co miał ale by mi kasy brakło.

Zrobione dwa zamówienia , jedyne co mogę napisać to "Uczciwość i rzetelność to są wartości jakie posiada sprzedający i nie można ich zamienić na złoto i brylanty" Wszystko super towar, obsługa, czas realizacji pierwsza liga!

Pierwsze zakupy w sklepie i jestem bardzo zadowolony , szybka odpowiedź , czas realizacji pierwsza klasa ;) Kosmetyki tak zapakowane że problem było je rozpakować :D Tak trzymać :good: Polecam :good:

DSC_0050.jpg

DSC_0075.jpg

Dzięki za dobre słowo Panowie - to motywuje do działania jeszcze bardziej

Do następnego

PS. W przyszłym tygodniu wprowadzamy do oferty MaxProtecta, Koch Chemie, AutoGlym'a i Unique :-)

• IRON.pl changed the title to Opinie o sklepie IRON.pl, pytania dotyczące oferty