IRON.pl Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Witam, W tym temacie drodzy klienci, możecie ocenić naszą pracę. Jesteśmy bardzo otwarci na rożnego typu uwagi, jeżeli trzeba coś poprawić - będziemy bardzo wdzięczni za wszelkie informacje. Jeżeli nie ma pozycji danego producenta w naszej ofercie a zależy Ci na produkcie - poinformuj nas na pewno zrobimy wszystko aby takie produkt się znalazł na półkach. Dziękujemy Bestseller.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny777 Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Przesyłka dotarła szybko, wszystko dokładnie zapakowane i fajne gratisy Zdecydowanie polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Towar dotarł szybko i w całości, co w sumie nie dziwne, bo wszystko mega solidnie zapakowane PS: Dziękuję za gratis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty86 Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Towar odebrany tego samego dnia co złożone zamówienie, na dodatek obsługa była tak miła, że poczekała na mnie prawie godzinę dłużej (korki ) , także nie pozostaje nic innego jak tylko gorąco polecić W środku bardzo przyjemnie - musiałem szybko uciekać bo gdybym został tam dłużej, to żona mogłaby mi tego nie wybaczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinesku Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Wczoraj złożone koło południa zamówienie, a dzisiaj już odebrane z paczkomatu Błyskawiczna realizacja, dzięki za lepki i smycz Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRON.pl Posted May 17, 2016 Author Report Share Posted May 17, 2016 Wczoraj złożone koło południa zamówienie, a dzisiaj już odebrane z paczkomatu Błyskawiczna realizacja, dzięki za lepki i smycz Bardzo proszę, dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziki Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Witam, złożone zamówienie nr 147 - od razu opłacone Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRON.pl Posted May 18, 2016 Author Report Share Posted May 18, 2016 Witam, złożone zamówienie nr 147 - od razu opłacone Pozdrawiam Pieniądze dotarły, dzisiaj wysyłamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziki Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 No i to cieszy, bo weekend niedaleko Za miedzę niedaleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 642210 Za miedzę niedaleko Dziś byłem i od strony Załęża wydawało mi się że to koniec świata ale już od strony Kochłowic to całkiem blisko Oczywiście transakcja przebiegła tak jak przystało na profi sklep Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRON.pl Posted May 18, 2016 Author Report Share Posted May 18, 2016 642210 Za miedzę niedaleko Dziś byłem i od strony Załęża wydawało mi się że to koniec świata ale już od strony Kochłowic to całkiem blisko Oczywiście transakcja przebiegła tak jak przystało na profi sklep Od Załęża to rzeczywiście kawałek, ale przez Starganiec jedzie się z Mikołowa 10-12min z zegarkiem w ręku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziki Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Paka na miejscu, wszystko jest tak, jak być powinno no i gratisik też wpadł Towar profesjonalnie i należycie spakowany, paczkomat suchy, paczka w środku również ( choć nie zawsze u innych sprzedawców było tak dobrze jak w Bestseller ) Tak dalej trzymajcie, dzięki za szybką wysyłkę, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRON.pl Posted June 17, 2016 Author Report Share Posted June 17, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macior Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Przy składaniu zamówienia z odbiorem osobistym jest info aby wcześniej telefonicznie poinformować o odbiorze, są jakieś konkretniejsze wymagania ? za późno dziś zmontowałem listę zakupów i jak się ogarnąłem była 15ta to już nie fatygowałem się z zamówieniem i telefonem bo godzinka została pracy sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRON.pl Posted June 17, 2016 Author Report Share Posted June 17, 2016 Przy składaniu zamówienia z odbiorem osobistym jest info aby wcześniej telefonicznie poinformować o odbiorze, są jakieś konkretniejsze wymagania ? za późno dziś zmontowałem listę zakupów i jak się ogarnąłem była 15ta to już nie fatygowałem się z zamówieniem i telefonem bo godzinka została pracy sklepu. Nie ma wymagań, chodzi tylko o info czasami ludzi proszą o odbiór przed lub po godzinach pracy sklepu. Sklep jest od jakiegoś czasu do 17.00 - musimy zmienić na stronie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macior Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Ok dzięki bardzo za błyskawiczną odpowiedź, w takim razie w poniedziałek postaram się pojawić ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRON.pl Posted June 17, 2016 Author Report Share Posted June 17, 2016 Ok dzięki bardzo za błyskawiczną odpowiedź, w takim razie w poniedziałek postaram się pojawić ;-) Wysłałem też PW :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aowleawna Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Bardzo ładny, to czyni mnie zrozumieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xroma Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Pierwszy zakup w sklepie. Transakcja idealna. Szybka przesyłka, solidnie zapakowana. Między zamówieniami - piękny gratis (Dziękuję) Już kompletuję kolejne zamówienie. POLECAM ! P.S Dziękuję za fachowe porady i cierpliwość Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Ja również polecam sklep Daniela Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTfoto Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Również polecam. Wpadłem do sklepu bez wcześniejszego ostrzeżenia i to co chciałem to mieli. Oprócz rabatu dostałem gratis mikrofibrę. Jak dla mnie supersklep. Jako początkujący detailer chciałem kupić wszystko co miał ale by mi kasy brakło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MezusEwuni Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Bardzo fajny sklepik chłodno w nim duży wybór i blisko mam będzie więcej czasu to się i pewnie więcej pogada . Dzieki i do następnego zamówienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord1971 Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Zrobione dwa zamówienia , jedyne co mogę napisać to "Uczciwość i rzetelność to są wartości jakie posiada sprzedający i nie można ich zamienić na złoto i brylanty" Wszystko super towar, obsługa, czas realizacji pierwsza liga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesiu_15 Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 Pierwsze zakupy w sklepie i jestem bardzo zadowolony , szybka odpowiedź , czas realizacji pierwsza klasa Kosmetyki tak zapakowane że problem było je rozpakować Tak trzymać Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRON.pl Posted July 15, 2016 Author Report Share Posted July 15, 2016 Dzięki za dobre słowo Panowie - to motywuje do działania jeszcze bardziej Do następnego PS. W przyszłym tygodniu wprowadzamy do oferty MaxProtecta, Koch Chemie, AutoGlym'a i Unique :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts