Xkem Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Używał ktoś z was lub obecnie jeździ na takich przewodach? Według producentów i różnych artykułów wszystko ładnie pięknie przewody pancerne, a natknąłem się na parę postów w internecie, że takie przewody strzelały ludziom przy niskich przebiegach takich jak 5000, 15000 czy 40000km i to Goodridge jak i Hel, rozumiem jak jest cała masa postów w internecie jak pękają stare gumowe przewody, ale jeszcze nie natknąłem się żeby strzeliły nowe gumowe, mam chęć zamontować te w oplocie bo i tak będę zmieniał przewody, ale obawiam się tej "niby" trwałości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaba Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Mam w stalowym oplocie i sobie chwalę. Jeśli oplot był uszkodzony to mogły strzelić w innym przypadku mało prawdopodobne. Bierz i się nie zastanawiaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xkem Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 I ile już czasu na nich mniej więcej jeździsz i jaki przebieg? Jeśli to nie tajemnica jakiej firmy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmorka Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 W każdym motocyklu zakładałem stalowy oplot z Hel, niebo a ziemia, przewody nie puchły, klamka idealnie wyczuwalna, o strzelaniu pierwsze słyszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GracjanS4 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 W S4 mam przód i tył w stalowym oplocie, przebieg mały może z 6-7tyś km bo auto weekendowe, nie raz "miały co robić" i na razie nic się z tym nie dzieje... Mam kilku znajomych którzy jeżdża też z stalowym oplotem i jeszcze nie słyszałem żeby komuś coś się z tym stało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dżizas Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Ja mam w Mondeo brytyjskie Wezmoto znacznie tańsze od Goodridge i Hel czy gorsze Założone jesienią 2014, przebieg ok 15-20 tys. km. Jeżdżę dość szybko i hamuje w miarę ostro, nic się nie dzieje Współpracują z nacinanymi i nawiercanymi tarczami oraz EBC YellowStuff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts