Jump to content

Recommended Posts

Posted

Drodzy Użytkownicy forum, mieszkańcy Kielc i okolic!

Niezmiernie miło jest nam poinformować, że od dziś w Kielcach możecie dokonać detailingowych zakupów!

Wyjątkowe miejsce, najlepsze produkty i wspólna pasja!

Największy sklep detailingowy w wojewodzctwie Świętokszyskim :!: Na miejscu znajdziecie pełną oferte sklepu ShiningCar dostepna od ręki :!:

Sklep stacjonarny mieści się przy ul. Aleja na Stadion 43a!

Na miejscu jest możliwość płatności kartą oraz gotówką.

Godziny otwarcia :

Poniedziałek - Piątek 10:00 - 18:00

Sobota - 10:00 - 14:00

Kontakt telefoniczny do sklepu - +48 510 031 524 lub 510 031 877

Kontakt mailowy - kielce(malpa)shiningcar.pl

864ddf58a013.jpg

Serdecznie zapraszamy! :good:

Posted

W końcu na tym zadupiu ktoś otworzył sklep detailingowy :) Nie trzeba będzie każdej głupoty zamawiać wysyłkowo. Na pewno będę wpadał :)

Posted

Głupie pytanie czy jak chyba dzisiaj jest niedziela handlowa to nie macie otwarte?

Posted

Dzięki bardzo Panowie za komentarze i zapraszamy do nowego miejsca!

Ariel, prosiłbym o kontakt w tej sprawie pod podanym numerem telefonu, być może coś da się w sprawie zrobić, ale nie obiecuję ;)

Posted

No nic wysłałem wcześnie smsa teraz próbowałem się dodzwonić ale na razie tel milczy. Na spokojnie jak się uda to się uda a jak nie to pewnie po świętach bo przed chyba nie dam rady... nie macie czasem Kraussa Shinemaster 8 w sklepie w Kielcach?

Posted

Bardzo miła obsługa... troszkę zakupów zrobione.

Gorąco polecam...

• 2 weeks later...
Posted

Chciałem dzisiaj wstąpić do Was, bo przejeżdżałem niedaleko ale było zamknięte, a numer telefonu podany na drzwiach nie odpowiadał... :thumbdown: Chciałem się załapać na ten rabacik... Zdążę jeszcze?

Posted

karol4431, być może kolega musiał na chwilę opuścić sklep, przepraszam.

Z rabatem oczywiście nic straconego, jak tylko będziesz na miejscu powołaj się proszę na promocyjne hasło :)

Posted

Ja ze swojej strony sklep w Kielcach bardzo polecam. Nie ma najmniejszego problemu umówić się z Kuba i sklep otwiera także poza wyznaczonymi godzinami, za co bardzo jestem mu wdzięczny. Obsługa fachowa i bardzo sympatyczna.

Posted
Polecam wszystkim, byłem, rozmawiałem, kupiłem i na pewno będę tam wracał :)

Dziekujemy bardzo za pozytywny odbiór naszego nowego miejsca :)

Zapraszamy do polubienia profilu sklepu w Kielcach, naprawde warto, wkrótce zorganizujemy konkurs :D

https://www.facebook.com/shiningcarkielce?fref=ts

W dniu jutrzejszym do Kielc zawita pełna oferta marki Gyeon :)

Serdecznie zapraszamy :)

• 3 weeks later...
Posted

Byłem kilka dni temu, polecam. Bogaty asortyment, miła obsługa :)

Życzę powodzenia, dobrze by było, gdyby takie miejsce utrzymało się w Kielcach, choć wiem że w świętokrzyskim będzie trudno. Ja na pewno będę wpadał.

Posted

jackill, dzięki bardzo za miły komentarz, to dla nas istotne!

Kuba, tak jak większość z nas to pasjonat i stara się, tak jak my budować nowe, świeże spojrzenie na pielęgnację pojazdów!

Z Waszą obecnością pozytywnie patrzymy w przyszłość :good:

Dzięki raz jeszcze i serdecznie zapraszamy do nowego sklepu w Kielcach!