Art Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Dobry Parafianie, temat o filmach żyje całkiem nieźle, to może też coś poczytamy Piszcie, polecajcie ja staram się czytać przynajmniej jedną książkę na tydzień, w okresie jesienno zimowym To co przeczytałem ostatnio i polecam: - "Wójt, jedziemy z frajerami" Baaardzo fajna książka, wiele ciekawych historii piłkarzy, dużo przekleństw, fajnie się czyta - "Szamo", podobnie jak u Wójcika, świetna historia i szkoda zmarnowanego talentu przez charakter Grześka. - "Mike Tyson Moja Prawda", arcydzieło, chyba każdy o nim słyszał, kniga ma 600 stron, a wciągnąłem ją momentalnie. - "House of Cards", spoko, ale bez petardy. Jutro podlecę do empiku po biografię Jordana, jakoś polubiłem ostatnio czytać takie historie cheers, Art Link to comment Share on other sites More sharing options...
poorsultanpl Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Ja polecam "Białe, zimna wyspa Spitsbergen" Ilony Wiśniewskiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geniusz Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Xenna moja miłość. Miałem z 17 lat jak to dopadłem i do dziś uważam że to jedna z najlepszych książek jakie przeczytałem. Zapadła mi w pamięć Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandy Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 "Wanna z kolumnadą. Reportaże o polskiej przestrzeni" Filipa Springera, nigdy nie sądziłem, że przeczytam coś na temat szeroko pojętej architektury, a tu proszę, zaskoczenie. W książce opisane jest dlaczego Polska wygląda, tak jak wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qub@ Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 "Statek" Waldemara Łysiaka, absolutnie nr 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts