Master Tomasz KRK Posted January 19, 2015 Master Report Share Posted January 19, 2015 Korzystając z zimowej aury, a tym samym większej ilości czasu reaktywowaliśmy naszego całkiem poczytnego bloga. Jest mała nowość od naszych przyjaciół z Microfiber Madness, która zaintrygowała mnie jak mało co ostatnio w detailingowej niszy. Nie wiem czy będzie to innowacja roku, czy klapa dekady? Osobiście lubię takie gadżety. A wygląda to tak: http://www.detailer.pl/blog/2015/01/to- ... zalenstwo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manio49 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Ok, a w zamyśle jak miałbym tego używać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bienek Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 po umyciu auta przykleić sobie pod lusterko żeby nie ciekło po drzwiach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Tomasz KRK Posted January 19, 2015 Author Master Report Share Posted January 19, 2015 po umyciu auta przykleić sobie pod lusterko żeby nie ciekło po drzwiach Tak też pomyślałem. Zrobione, osuszone auto odstawiam, pod lusterkami mocuję gadżet który utrzymują magnesy i mam z głowy...o ile drzwi nie są z aluminium Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 super! jak cena nie będzie wysoka to biorę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidos71 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Pomysł prosty - a jeśli cena będzie "normalna", to będzie to pomysł genialny Jeżeli zaś cena okaże się zaporowa... Można będzie samemu pokombinować z magnesami i jedną MF do pocięcia na pasy, a potem do zszycia z magnesami wewnątrz Sprawa wydaje się być prosta - zwłaszcza, że w piwnicy wala się kilka starych głośników... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pLaYmAn Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Świetny pomysł! Zrobię sobie coś takiego, bo znając życie tanio nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Mistrz, idealne jak się umyje auto wydmucha i idzie do domu, bo zawsze jak rano wracam to są ślady na drzwiach po wodzie. Ja bym kupił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centrum Blasku Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Jak dla nas bardzo dobre rozwiązanie i genialne w swojej prostocie będziemy testować Nic bardziej nie wkurza jak kilka zaschniętych kropel pod lusterkami oraz na progach od dolnych kantów drzwi na idealnie błyszczącym aucie. Nawet po wielokrotnym przedmuchaniu skubana i tak wyleci dlatego mamy swój mały patent Wkładamy waciki kosmetyczne w szczeliny z których lecą krople ponieważ świetnie chłoną wodę i problem się rozwiązuje Oczywiście przed odbiorem auta przez klienta nie można zapomnieć o ich wyciągnięciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novus Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Skolko diengów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Tomasz KRK Posted January 22, 2015 Author Master Report Share Posted January 22, 2015 Cen jeszcze nie znamy. Poinformuję gdy Dropnetic będzie już wprowadzony. Brand z wyższej półki, a produkt niszowy więc podejrzewam, że najtaniej nie będzie. Zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatthewG Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Tak proste, że aż genialne Podoba mi się ten pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proximo Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 bajeczka koniec ze strużkami zaschniętego osadu pod lusterkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Tomasz KRK Posted February 5, 2015 Author Master Report Share Posted February 5, 2015 Dostałem informację, że jeszcze tylko opakowanie i instrukcja użycia i to szaleństwo wchodzi do sprzedaży. W najbliższych dniach mamy poznać ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Tomasz KRK Posted February 7, 2015 Author Master Report Share Posted February 7, 2015 Skolko diengów? Cena ma wynosić 24,90 € niezależnie od wersji. Czyli u nas będzie to w granicach 100 zł. wersja X2 – dwa krótsze paski, każdy długości 28 cm. wersja XL – dłuższy pasek o długości 56 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts