krakow_kult Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Grzebiąc po sieci znalazłem ciekawy dziennik auta. http://406hdi.wordpress.com/ Z tego co się zorientowałem to chyba właściciel nawet jest tu na forum. Gratuluje samozaparcia w utrzymywaniu auta w b.dobrym stanie oraz dokumentowaniu tego wszystkiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbiz Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 doskonała książka serwisowa dla nowego kupującego w przyszłości Link to comment Share on other sites More sharing options...
krakow_kult Posted January 19, 2015 Author Report Share Posted January 19, 2015 Osobiście prowadzę książkę ze wszelkimi zmianami/naprawami w offline - nie tyle że dla przyszłego kupującego co dla siebie. Mam wpisane nr. części, ceny, daty przebiegi wymian/napraw etc. W razie czego łatwo do pewnych rzeczy wrócić i sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 też mam taką dla Tolka tylko u siebie na laptopie w postaci tabeli. dodatkowo wszystkie faktury, paragony itp. od początku wyjazdu z salonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted January 19, 2015 Administrator Report Share Posted January 19, 2015 Tez tak miałem w focusie a klienci się z tego śmiali. "Panie, pisane do sprzedaży? " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 ma tam korzystam z motostat.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
luq92 Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Mój dzienniczek pisany w Wordzie podług tego wygląda bidnie Nie licząc zawartości. If you know what i mean Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek305 Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Mój dzienniczek pisany w Wordzie podług tego wygląda bidnie Nie licząc zawartości. If y.ou know what i mean punkt awarie pewnie jest zapełniony w 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
luq92 Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Znaczy się nie mam wypisane co kiedy się popsuło, tylko wszystko razem co robione przy samochodzie. Wymiany części, oleje itp jest jedno pod drugim, tylko mam podzielone wszystko na lata i miesiące i do każdej pozycji wklepuję przebieg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Zainspirowaliście mnie do założenia dziennika pojazdu. Excel > Nowy plik i jedziemy... uzupełnianie. Autko mam dopiero od roku, więc na razie mało pozycji do ogarnięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielek. Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Od dawien dawna używam http://www.motostat.pl polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
luq92 Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Chyba też przerzucę sobie to do Excela i popodliczam ile wkładam w swoją skarbonkę W wordzie niby przejrzyście, ale excel daje więcej możliwości Dla ciekawskich jak to wygląda przy utrzymaniu francy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 luq jakoś cyfr nie widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
kskej Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Polecam excela, nowy nabytek to postanowiłem też spisywać wrzuconą kasę Link to comment Share on other sites More sharing options...
luq92 Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 luq jakoś cyfr nie widać Muszę przy okazji przerzutki do worda powklepywać ceny :-D Tapnięte z i9100 25 sty 2015, o 11:22 Wklepałem sobie do worda wzorując się na koledze kskej. Specjalnie dla Swoop nie zakrywałem liczb PS. Co do opon letnich, bo coś czuję, że ktoś zaraz się czepi Kupiłem po znajomości używki, bo po zimie kupuję nowy komplet. Przez rozjechanie zbieżności totalnie zjechał mi się bieżnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts