siwyjac Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Moi drodzy, rzadko angażuję się w takie akcje ale tym razem, nie wiem czemu, jest inaczej... Wiem czemu, bo mam dwa lata starszą córkę i nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji. Do rzeczy, kto ma mnie w znajomych na FB ten widział, że udostępniłem prośbę. Reszcie pozwolę sobie zacytować... ,,Zwracam się do was kochani z ogromną prośbą! Mój 4 letni synek choruje na nowotwór złośliwy z przerzutami. Jeden raz w życiu dostał list a racze...j przesyłkę z jego portretem był bardzo szczęśliwy. Płomień radości zagościł w oczach. Mateuszowi nie zostało zbyt wiele życia, bo choroba okazała się bardzo złośliwa nie wyleczalna. Jeśli dla Was nie byłby to żaden problem, proszę wyślijcie do niego kartkę, sprawi mu to ogromna niespodziankę. Proszę udostępniajcie to wśród znajomych może znajdą się chętni, którzy sprawią mu przyjemność z góry serdecznie dziękuję! Adres: Mateusz Ziółkowski Lusowo ul.Poznańska 8, 62-080 Tarnowo Podgórne " Ludziska kupujemy chemię za grubą kasę a tutaj wystarczy wydać mniej niż kosztuje tyskie w puszce by sprawić wielką radochę dzieciakowi!!! Ja wysyłam list z rysunkami, które Młoda narysowała specjalnie dla Mateusza Jeśli Administracja uważa, że post narusza regulamin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
janeczek Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Właśnie piszę i wysyłam do Mateusza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted September 15, 2014 Author Report Share Posted September 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolito77 Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Kilka dni temu właśnie wrzuciłem info o tym na Fb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Makki_ Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Oooohh, poprosze jutro core zeby cos wymodzila i wyslemy z Norwegii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted September 18, 2014 Author Report Share Posted September 18, 2014 _Makki_, tutaj kilka informacji o Mateuszku mamy ponad 500 wyświetleń postu. mam nadzieję, że chociaż co 10 czytająca go osoba zareagowała na apel i wysłała kartkę do Matiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kama Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 PODBIJAM !!!! Ja mam kopertę przed sobą i jutro lecę na pocztę Ludzie do roboty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar79 Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted October 8, 2014 Author Report Share Posted October 8, 2014 Panie, Panowie akcja ciągle trwa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted October 22, 2014 Author Report Share Posted October 22, 2014 Mam smutną wiadomość. Dziś rano Mateuszek zmarł. Wszystkim, którzy odpowiedzieli na apel mamy Matiego i wysłali kartkę serdecznie dziękuję. [*] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolito77 Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 O kurrrrrrde. Bardzo przykra wiadomość. Zwłaszcza kiedy dotyczy dzieciaków. ['] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts