Jump to content

Kartka dla Mateusza

Recommended Posts

Moi drodzy, rzadko angażuję się w takie akcje ale tym razem, nie wiem czemu, jest inaczej...

Wiem czemu, bo mam dwa lata starszą córkę i nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji.

Do rzeczy, kto ma mnie w znajomych na FB ten widział, że udostępniłem prośbę. Reszcie pozwolę sobie zacytować...

,,Zwracam się do was kochani z ogromną prośbą! Mój 4 letni synek choruje na nowotwór złośliwy z przerzutami. Jeden raz w życiu dostał list a racze...j przesyłkę z jego portretem był bardzo szczęśliwy. Płomień radości zagościł w oczach. Mateuszowi nie zostało zbyt wiele życia, bo choroba okazała się bardzo złośliwa nie wyleczalna. Jeśli dla Was nie byłby to żaden problem, proszę wyślijcie do niego kartkę, sprawi mu to ogromna niespodziankę. Proszę udostępniajcie to wśród znajomych może znajdą się chętni, którzy sprawią mu przyjemność z góry serdecznie dziękuję!

Adres: Mateusz Ziółkowski Lusowo ul.Poznańska 8,

62-080 Tarnowo Podgórne "

Ludziska kupujemy chemię za grubą kasę a tutaj wystarczy wydać mniej niż kosztuje tyskie w puszce by sprawić wielką radochę dzieciakowi!!!

Ja wysyłam list z rysunkami, które Młoda narysowała specjalnie dla Mateusza

Jeśli Administracja uważa, że post narusza regulamin...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...