Administrator Evo Posted August 30, 2014 Administrator Report Share Posted August 30, 2014 Leon sprzedany i szukam aktualnie kolejnego wozidła Mam na oku dwa auta, jedno w Karlinie, drugie w Sławkowie. Do pierwszego mam 550, do drugiego 300 km, więc byłbym bardzo wdzięczny, gdyby któryś z forumowiczy mieszkający w ww. miejscowościach lub obok, mógł podskoczyć i pooglądać pod kątem ewentualnego zakupu Po szczegóły na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarrciN Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Albo jeszcze taka opcja: http://www.autotesto.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted August 31, 2014 Author Administrator Report Share Posted August 31, 2014 MarrciN, testowałeś to może ? Są wiarygodni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Eryczek Posted August 31, 2014 Moderator Report Share Posted August 31, 2014 Evo, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 74&start=0 tylko ceny wiedzę trochę poszły w górę od tego czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit_Krk Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Tutaj masz wątek, w którym zamieściłem raport autotesto (wtedy jeszcze funkcjonowali jako auto-check.eu) http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 673#444673 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted August 31, 2014 Author Administrator Report Share Posted August 31, 2014 Eryczek, powinieneś mi napisać teraz wielkimi literami "Użyj szukajki, było" Pit_Krk, dzięki, fajnie to wygląda, tak z ciekawości kupiłeś w końcu to auto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit_Krk Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 To nie ja zamawiałem ten raport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitos Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Kolega korzystał z autotesto.pl i kupił auto po ich oględzinach. Jest zadowolony z usługi i z auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Evo, co to będzie? Coś z VAG? Żegnasz się z leonclub? Leon trafił w dobre ręce czy będzie teraz myty tylko jak deszcz popada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Myty? Pieszczony tylko najlepszymi dłutami i spawarkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted August 31, 2014 Author Administrator Report Share Posted August 31, 2014 Teddy, przymierzam się do Clio Sport, ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie VAGa żadnego sensownego nie ma w moim budżecie, który by spełniał moje wymagania a Leon zapewne wypłynie tutaj : http://www.hit-chelm.otomoto.pl/osobowe?s=pd&p=1 za jakiś czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
J-zon Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Ja też za mniej więcej miesiąc kupię nowe-używane auto, ale o autotesto jeszcze nie słyszałem. Planowałem skorzystać z usług Motoraportera, ale teraz mam dylemat, bo obie strony wyglądają bardzo bliźniaczo. Na forum MX-5 znalazłem gotowy raport od MR: http://motoraporter.com/raport/6v0h2 Hasło: klyyzgexur Na pierwszy rzut oka Motoraporter bardziej mi się podoba. Ciężki orzech do zgryzienia. Co sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukwawa Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 MarrciN, testowałeś to może ? Są wiarygodni ? Ja sprawdzałem około 5 samochodów z autotesto (ostatni w zeszłym tygodniu). Szybko i sprawnie - polecam. Minusem jest to, że jakis czas temu ceny poszły znacznie do góry. Fajne jest to, że raport finalny przesyła Ci osoba, która na żywo sprawdzała ten samochód i bezpośrednio możesz dopytać o szczegóły, jeżeli masz jakieś pytania. Nie kupiłem jeszcze żadnego samochodu "po sprawdzeniu" ponieważ z kazdym był jakiś feler - a to bałagan w dowodzie rejestracyjnym, a to przekładany silnik a według Viny co innego. Jak silnik był OK, to nie zgadzał się kolor lakieru i wnętrze. Jak silnik, lakier i wnętrze były OK to samochód był tak przegnity, że do niczego się nie nadawał. Ł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Evo, do Sławkowa mój brat ma 20 km. Może podjechać, ale to nie będzie taka ocena jak z portali powyżej. Jednak może coś pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek318 Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 W niedziele mogłbym podjechać do Sławkowa, sprawdzić pod kątem blacharki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted September 1, 2014 Author Administrator Report Share Posted September 1, 2014 Dzięki za odzew panowie. Jeżeli chodzi o egzemplarz z Karlina, to zamówiłem raport, zobaczymy co z tego będzie. W sprawie tego ze Sławkowa to się odezwe na Pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
J-zon Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Evo, jak tam raport? Spisali się? Zakupiłeś auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted September 9, 2014 Author Administrator Report Share Posted September 9, 2014 Raport bardzo ok, auta nie kupiłem, później go wrzuce go na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J-zon Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 No to czekam, będzie mi to bardzo pomocne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted September 11, 2014 Author Administrator Report Share Posted September 11, 2014 Tym razem auto trafiło się w Krakowie, ktoś coś,najchętniej z miernikiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaskra1 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Tym razem auto trafiło się w Krakowie, ktoś coś,najchętniej z miernikiem ? Na moje oko nie wygląda na nadzwyczajnie zadbany, doinwestowany i użytkowany do zabawy po mieście. ......przebieg, powiedziałbym dowcipny.....chociaż zdjęcia często nie oddają faktycznego stanu i może się okazać że jest naprawdę dobrze Ale jedna uwaga.... jeżeli nadal lubisz bawić się lakierem nie kupuj srebrnego choćby nie wiem co...będziesz żałował za jakiś czas. Generalnie z zakupem usportowionego używanego hatcha jest tak że ciężko jest znaleźć coś sensownego i spełniającego oczekiwania w mniej niż pół roku czekania ,przeglądania ofert i jeżdżenia po Polsce. Ja clio III w eresie szukałem 7 miesięcy i mimo że byłem już skłonny przepłacić to nic nie znalazłem co by mi odpowiadało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted September 11, 2014 Author Administrator Report Share Posted September 11, 2014 kaskra1, kolor jest mi w tym aucie absolutnie obojętny, najmniej istotna rzecz A to, że wybór w tych autach jest pomiędzy conajwyżej stanem średnim a słabym to cóż, specyfika auta i budżetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaskra1 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Tu masz rację w 100 procentach. Generalnie graty do clio 2 do drogich nie należą. .. kupić zdrową bazę i wymienić wszystko samemu na nowe to moim zdaniem najlepszy pomysł. Niż szukać czegoś w bardzo dobrym stanie na wejściu. Pod względem trakcji i prowadzenia nic lepszego niż sport w tych pieniądzach nie znajdziesz. Koniec ot. Jak znajdziesz coś w łódzkim chętnie podjadę obejrzeć. Ale Kraków niestety za daleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Witam, podepnę się pod temat,czy ktoś z szanownych forumowiczów byłby w stanie obejrzeć mi auto w Rzeszowie? Fatygę oczywiście wynagrodzę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 jak nikt nie będzie mógł, to ja podjadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts