Jump to content

Co mi dziś poprawiło humor 2

Recommended Posts

A mi poprawiło humor nieoficjalna informacja, że prawdopodobnie widać numery auta, które wczoraj przejechało mi prawy bok auta. Mam nadzieje, że parę złotych wpadnie na wakacje. A rysy usunie się papierkiem i będzie cacy.

sebcio, na razie czekam co zrobi policja, nagranie będą mieli zabezpieczone. Ja film z monitoringu też może będę miał, ale nieoficjalnie.

Ile czasu policja ma na taką sprawę??

Gajek, jak nie będziesz pilnować sprawy to jeszcze Ci umorzą, takie czasy. Więc nie odpuszczaj jak będziesz miał numery rejestracyjne może uderz do właściciela ??

Wrzucilem Cyana 4.4.2 na mojego S4 i przestal mnie wkurzac ten telefon. Jednak Touchwiz od Samsunga to straszny badziew.

Ja zrobiłem to samo w niedzielę tyle że na archaiku w stosunku do Twojego, czyli S1 i zdecydowanie dłużej trzyma bateria niż na CM10.2, czyli Andku 4.3.1 i póki co również jestem zadowolony, ale nie zapeszajmy ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.