integrale 16 Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Ruszamy z konkursem pod tytułem: Najciekawsze odbicie Nadsyłajcie zdjęcia z ciekawym odbiciem w lakierze samochodu, może to być cokolwiek: inny samochód, ruch uliczny, panorama miasta, starówka, opuszczona fabryka, chmury lub po prostu Ty sam! Pod uwagę będą brane głębia lakieru, połysk, czystość oraz "to coś" Zasady: Konkurs przeznaczony tylko dla użytkowników forum kosmetykaaut.pl Zdjęcia umieszczamy tylko w tym temacie. Użytkownik może zgłosić tylko 1 zdjęcie. Liczy się pierwsze dodane zdjęcie, nie podmieniamy zdjęć w czasie konkursu, posty edytowane nie są brane pod uwagę Zdjęcie musi być własnością osoby biorącej udział w konkursie Zdjęcie musi być co najmniej dobrej jakości By konkurs mógł się odbyć musi być zgłoszone co najmniej 10 zdjęć spełniających zasady. EDYCJA: MAJ 2014 Do wygrania wspaniały wosk na lato Finish Kare Pink Paste Wax, aplikator i mikrofibra Urban Bawimy się przez cały maj, na początku czerwca wybierzemy jedno zdjęcie. Link to post Share on other sites
bizislawek 0 Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 W razie jakby jeden hosting padł http://zapodaj.net/a84ac1f3f1334.jpg.html Link to post Share on other sites
8szymon8 0 Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Odbicie od lampy Citroena CV2 Link to post Share on other sites
bmwsrc 1 Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Cześć, Szkoda, że tylko jedno bo mam kilka z tamtego dnia... Te jest jedno z lepszych: Pozr Łukasz Link to post Share on other sites
Yasiek 0 Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 integrale, do kiedy można nadsyłać zdjęcia? Link to post Share on other sites
dzinkins 0 Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Jak Griffe zaczął "portrety" to też się pokaże Link to post Share on other sites
integrale 16 Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 integrale, do kiedy można nadsyłać zdjęcia? Można wysyłać przez cały maj, losowanie nagrody na początku czerwca PS Jest już paru faworytów, zachęcam wszystkich do udziału w zabawie Link to post Share on other sites
siwyjac 0 Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 moje skromne... Link to post Share on other sites
arti33 0 Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 To i ja dodam swoje Link to post Share on other sites
bienek 274 Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Szans na zwycięstwo raczej nie mam bo to "tylko" moja słowianka się odbiła w lakierze, bez kiełbasy w nazwisku i w innych miejscach, no i na brodzie zarostu też brak UPDATE Moja słowianka mi się najbardziej podoba, ale znalazłem jeszcze jedno dosyć fajne bardziej spełniające wymóg czystego i nieskazitelnego odbicia konkursowego Link to post Share on other sites
integrale 16 Posted May 13, 2014 Author Report Share Posted May 13, 2014 Szans na zwycięstwo raczej nie mam bo to "tylko" moja słowianka się odbiła w lakierze, bez kiełbasy w nazwisku i w innych miejscach, no i na brodzie zarostu też brak To wszystko jest nic, ważne że są legginsy W następnej edycji konkursu musze dodać nowy podpunkt do zasad: walory dodatkowe Link to post Share on other sites
maciekd24 0 Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 ehh to ja nawet nie wrzucam fotki bo i tak nie mam szans po powyzszej fotce Link to post Share on other sites
mihnova 0 Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Takie ode mnie Link to post Share on other sites
Recommended Posts