faraon3021 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Ciekawi mnie jak u Was zaczela sie ta "choroba" ? Zaczne od siebie. Prozaiczna sprawa.Potrzeba chwili. Okazalo sie ze Tempo daje tylko chwilowy efekt, auto mimo wielu godzin pracy nie wyglada tak jak bym chcial, a ze nie mialem we Francji nikogo kto by sie na tym znal, zdalem sie na wujka Googla. Trafilem na forum, znalazlem potrzebne informacje, sporo zyczliwych osob, i tak zostalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzegorzLU Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 kiedy stawialem kroki w detalingu czytalem poradniki na stronie MX tam bylo napisane ze wiekszosc od uzytkownikow forum postanowilem zajrzec ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel87 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Szukałem środków do skóry, trafiłem tutaj i tak się zaczęło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3t Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Hmm a ja szukałem opinii na temat danych kosmetyków podczas zakupu pierwszego zestawu i tak oto trafiłem tutaj - wiadomo, po dogłebnej lekturze pierwszy zestaw został całkowicie zmieniony...całe szczęście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donatel Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Szukałem info o myjce z Lidla Znalazłem parę rzeczy jeszcze i tak jakoś zostałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
manio49 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 U mnie podobnie [jak u faraona], zaczęło się od tempo, ale szorując jakąś fibrą z biedronki narobiłem mega hologramów no i tak tu trafiłem Hah, jak dziś pamiętam, jak chciałem kupić jakąś pastę polerską, polecili mi w sklepie G3. Ale była za droga :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
panek Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 lakiernik sie ociagal z malowaniem auta, zaczolem szukac info na temat refinishu, i trafilem na odnosnik do forum , jako ze z 10 lat temu mialem stycznosc z detailingiem w Niemczech to juz bylem czesciowo zarazony choroba, a nie mialem pojecia o rozwoju tematu w kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
luq92 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Coś ktoś na forum PC-Lab wspomniał o tym forum, wszedłem na chwilkę, nic nie ogarniałem o czym tu piszą, to sobie poszedłem Kupiłem samochód i tak przysiadłem troszkę się zmuszając i już poszło z górki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_zgr Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Link do relacji Tourana Mutiego na forum Tourana No i wpadłem po uszy. Auta nie ma a robota jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Zabłądziłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Szukałem info o produktach dostępnych w marketach, żeby używać tylko tych najlepszych Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 kolega wrzucił na FB relację Focusa RS Grubego i podpisał "ALE KOT!!!!!" Obejrzałem, zajarałem się i zostałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bechcik Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Szukałem informacji o wosku Formula 1. Tempo dawał połysk, łet luk, były ochy achy, ale pierwszy lepszy deszcz i wszystko psu w pupę. Potrzebowałem czegoś trwalszego, miałem nadzieję, że GRUBA warstwa wosku z prawdziwej carnauby odmieni mój bolid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Ja już nawet nie pamiętam jak trafiłem na KA. Chyba szukałem czegoś o kosmetykach Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad.am Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Na przełomie zimy 2009/2010 zobaczyłem audi a6 avant z logo Car Spa na drzwiach, wrzuciłem nazwę w gogle i poszło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.pajak Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Ja już nawet nie pamiętam jak trafiłem na KA. Chyba szukałem czegoś o kosmetykach +1, naprawdę próbuję sobie przypomnieć i nie mogę... Może jutro na trzeźwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voldi22 Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Przytarłem błotnik i szukałem porad lakierniczych Wpadłem na relacje BMW X6 i Focusa Rs i poleciało Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelszakal Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 A ja już nawet nie pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArkadiusO Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Ja dostałem jednorazową fuchę jako kierowca samochodu weselnego no i zacząłem szukać informacji na temat tego jak doprowadzić samochód do najlepszego stanu. Trafiłem na forum ale wtedy jeszcze z niego nie skorzystałem . W tym momencie zakupiłem większość kosmetyków potrzebnych do i codziennej pielęgnacji, które przydają się w przygotowaniu samochodu do mojego ślubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoozaQ Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Próbowałem wykorzystać pseudo pianownicę z mojej Makity HW101 z aktywną pianą z Selgrosa i.... nie wyszło. Zacząłem googlać, aż wpisałem hasło "pianownica ręczna" i tak oto moja przygoda z detailingiem zaczęła się od przeróbki Marolexa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario448 Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Kupiłem czarną Hondę. Myślę że reszty nie trzeba tłumaczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Kupiłem czarną Hondę. Myślę że reszty nie trzeba tłumaczyć i pewnie trafiłeś na post Kamila Link to comment Share on other sites More sharing options...
bTk^ Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Temat poloneza, który robiła Justyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
proximo Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 szukałem sposobu na hologramy po polerowaniu no i trafiłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propekMONTER Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Szukałem opinii o produktach na "S". A tu ludzie że to badziew, że szkoda kasy i ogólnie to megujars i inne biedne chopce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts