Jump to content

Jak trafilem na to forum.

Recommended Posts

Ciekawi mnie jak u Was zaczela sie ta "choroba" ?

Zaczne od siebie.

Prozaiczna sprawa.Potrzeba chwili.

Okazalo sie ze Tempo daje tylko chwilowy efekt, auto mimo wielu godzin pracy nie wyglada tak jak bym chcial, a ze nie mialem we Francji nikogo kto by sie na tym znal, zdalem sie na wujka Googla.

Trafilem na forum, znalazlem potrzebne informacje, sporo zyczliwych osob, i tak zostalem ;)

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hmm a ja szukałem opinii na temat danych kosmetyków podczas zakupu pierwszego zestawu i tak oto trafiłem tutaj - wiadomo, po dogłebnej lekturze pierwszy zestaw został całkowicie zmieniony...całe szczęście :good:

U mnie podobnie [jak u faraona], zaczęło się od tempo, ale szorując jakąś fibrą z biedronki narobiłem mega hologramów no i tak tu trafiłem ;)

Hah, jak dziś pamiętam, jak chciałem kupić jakąś pastę polerską, polecili mi w sklepie G3. Ale była za droga :D:D:D

lakiernik sie ociagal z malowaniem auta, zaczolem szukac info na temat refinishu, i trafilem na odnosnik do forum ,

jako ze z 10 lat temu mialem stycznosc z detailingiem w Niemczech to juz bylem czesciowo zarazony choroba, a nie mialem pojecia o rozwoju tematu w kraju

Coś ktoś na forum PC-Lab wspomniał o tym forum, wszedłem na chwilkę, nic nie ogarniałem o czym tu piszą, to sobie poszedłem :lol: Kupiłem samochód i tak przysiadłem troszkę się zmuszając i już poszło z górki :mrgreen:

Szukałem informacji o wosku Formula 1. Tempo dawał połysk, łet luk, były ochy achy, ale pierwszy lepszy deszcz i wszystko psu w pupę. :mrgreen: Potrzebowałem czegoś trwalszego, miałem nadzieję, że GRUBA warstwa wosku z prawdziwej carnauby odmieni mój bolid.

Ja już nawet nie pamiętam jak trafiłem na KA. Chyba szukałem czegoś o kosmetykach :o

+1, naprawdę próbuję sobie przypomnieć i nie mogę... :dontknow:

Może jutro na trzeźwo :D

Ja dostałem jednorazową fuchę jako kierowca samochodu weselnego no i zacząłem szukać informacji na temat tego jak doprowadzić samochód do najlepszego stanu. Trafiłem na forum ale wtedy jeszcze z niego nie skorzystałem :oops: . W tym momencie zakupiłem większość kosmetyków potrzebnych do :ad: i codziennej pielęgnacji, które przydają się w przygotowaniu samochodu do mojego ślubu :-]

Próbowałem wykorzystać pseudo pianownicę z mojej Makity HW101 z aktywną pianą z Selgrosa i.... nie wyszło. Zacząłem googlać, aż wpisałem hasło "pianownica ręczna" i tak oto moja przygoda z detailingiem zaczęła się od przeróbki Marolexa :D