maya Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Czy możecie polecić tunera z Warszawy ? Pacjent to BMW X5 E53 3.0d M57TUD30 218 koni. Najlepiej żeby specjalizował się w BMW i był sprawdzony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 maya, http://allegro.pl/chip-tuning-powerbox- ... 92646.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 maya, Masters,R-Performance, VTG do wyboru do koloru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 maya, w Augustowie mogę ci polecić dobrego pacjenta od BMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Franek, używałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 geno A u robiłeś u nich program do BMW ? Z klekotem VW wiedziałbym się gdzie udać maya, w Augustowie mogę ci polecić dobrego pacjenta od BMW Możesz podać też dane osoby z Augustowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_afaello Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 jak warszawa to: http://www.mrmotors.pl/kontakt.php http://www.tdi-tuning.pl/home.htm u pierwszego byłem osobiście z passatem i na placu stały prawie same BMW robione do sportu więc chyba zz marką są obcykani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Franek, używałeś? Jakie pytanie taka odpowiedź. maya, napisz może do dzinkinsa, on powinien wiedzieć. ZAMYKAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Czy możecie polecić tunera z Warszawy ? Pacjent to BMW X5 E53 3.0d M57TUD30 218 koni. Najlepiej żeby specjalizował się w BMW i był sprawdzony Tylko Witek z R-Performance(kiedyś MR-Motors) Znajomy robił u niego identyczne x5 i był baardzo zadowolony,sam sporo za kółkiem jeździłem przed i po,różnica dość miła i odczuwalna,jak to w przypadku takich spasłych świń,spadek spalania Ogólnie lekko nie miała i nic się nie wysrało Ja też robiłem CDTi i też zadowolenie w pełni,a przy tym ceny dość znośne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Możesz podać też dane osoby z Augustowa. TU są namiary na kolesia, a to jeden z jego filmików: i to też jego: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Możesz podać też dane osoby z Augustowa. TU są namiary na kolesia, a to jeden z jego filmików: Wszystko ok,tylko po co dymać przez pół Polski do gościa,który nawet nie shamuje auta i będzie musiał je katować gdzieś na drodze(nie widzę 4x4),gdy na miejscu ma sprawdzone miejsce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Wszystko ok,tylko po co dymać przez pół Polski do gościa,który nawet nie shamuje auta i będzie musiał je katować gdzieś na drodze(nie widzę 4x4),gdy na miejscu ma sprawdzone miejsce? z tego co słyszałem, to jeden z lepszych tunerów BMW w PL więc chyba się zna. Z tego co wiem, to ten silnik z drugiego filmiku będzie siedział w 316 którą widać w tle A czy warto jechać przez pół polski to takie samo pytane, czy warto kręcić silnik - każdy musi sobie sam odpowiedzieć na to pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Od benzynowych/wyczynowych z pewnością tak,bo wątpię,żeby miał większe doświadczenie w sadzomiotach od Warszawskiego półświatka Poza tym wiadomo jak jest ze strojeniem na drodze,różnie to bywa A tak zostawiasz auto,jedziesz do kina i po kilku godzinach masz już koksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 Hamownia 4x4 musi być Auto "służbowe" także za długo stać nie może [ Dodano: 12 Czerwiec 2013, 14:39 ] Czy możecie polecić tunera z Warszawy ? Pacjent to BMW X5 E53 3.0d M57TUD30 218 koni. Najlepiej żeby specjalizował się w BMW i był sprawdzony Tylko Witek z R-Performance(kiedyś MR-Motors) Znajomy robił u niego identyczne x5 i był baardzo zadowolony,sam sporo za kółkiem jeździłem przed i po,różnica dość miła i odczuwalna,jak to w przypadku takich spasłych świń,spadek spalania Ogólnie lekko nie miała i nic się nie wysrało Ja też robiłem CDTi i też zadowolenie w pełni,a przy tym ceny dość znośne Wiesz może jakie cyferki wyszły ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Program ,,delikatny" coś koło 260-270kucy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 kubik, zajedź albo zadzwoń to się dowiesz, ale wystarczy też jego filmiki obejrzeć. Przyjeżdżają do niego ludzie z całej polski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burner Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Również polecam Witka "Rogala" z MR Motors / R Performance. Mój leciwy diesel (320d M47N) jeździ już 5-ty rok na programie robionym u Witka i ani razu nie żałowałem tej decyzji. Cena była OK, a podejście do klienta rewelacyjne Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 BurnerJak możesz podeślij cene na PW chcę mniej więcej wiedzieć ile hajsu przygotować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegarek Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Zadzwoń do Witka, żebyś się nie rozczarował jak teraz dostaniesz cenę sprzed 5 lat i w dodatku do zupełnie innego silnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparco Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Ja robiłem w ECU-PERFORMANCE na ul.Parowcowej w Wawie,robi naprawdę sporo grubych fur typu porsche,gtr,hondy,bmw itp Na FB można obejrzeć projekty https://www.facebook.com/pages/Ecu-Perf ... 7308477110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 ECU widziało i mój Ogólnie teraz 1,2-1,6k trzeba liczyć. CS bierze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smalec Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 masters, ewentualnie ecu performance albo mr motors Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Zadzwoń do Witka, żebyś się nie rozczarował jak teraz dostaniesz cenę sprzed 5 lat i w dodatku do zupełnie innego silnika Dokładnie ze znajomym,robiliśmy jeden po drugim, w sumie to hmmm 3lata temu,więc ceny mogły się ciut zmienić,ale z pewnością,wciąż rozsądne Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtassss Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Wiem, że rogal to zawsze był mistrzem VAGa. Myślicie, że łoplowskie też ogarnie? Bo za miesiąc koniec gwary :D trzeba by coś pomieszać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 ZAMYKAM Cholera, przypomniał sobie o swoim stanowisku moderatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts