Jump to content

Chiptuning Warszawa

Recommended Posts

Czy możecie polecić tunera z Warszawy ? Pacjent to BMW X5 E53 3.0d M57TUD30 218 koni. Najlepiej żeby specjalizował się w BMW i był sprawdzony :)

geno A u robiłeś u nich program do BMW ? :D Z klekotem VW wiedziałbym się gdzie udać ;)

maya, w Augustowie mogę ci polecić dobrego pacjenta od BMW
Możesz podać też dane osoby z Augustowa.

Czy możecie polecić tunera z Warszawy ? Pacjent to BMW X5 E53 3.0d M57TUD30 218 koni. Najlepiej żeby specjalizował się w BMW i był sprawdzony :)

Tylko Witek z R-Performance(kiedyś MR-Motors)

Znajomy robił u niego identyczne x5 i był baardzo zadowolony,sam sporo za kółkiem jeździłem przed i po,różnica dość miła i odczuwalna,jak to w przypadku takich spasłych świń,spadek spalania :-]

Ogólnie lekko nie miała i nic się nie wysrało :mrgreen:

Ja też robiłem CDTi i też zadowolenie w pełni,a przy tym ceny dość znośne 8-)

Możesz podać też dane osoby z Augustowa.

TU są namiary na kolesia, a to jeden z jego filmików:

Wszystko ok,tylko po co dymać przez pół Polski do gościa,który nawet nie shamuje auta i będzie musiał je katować gdzieś na drodze(nie widzę 4x4),gdy na miejscu ma sprawdzone miejsce? :o

Wszystko ok,tylko po co dymać przez pół Polski do gościa,który nawet nie shamuje auta i będzie musiał je katować gdzieś na drodze(nie widzę 4x4),gdy na miejscu ma sprawdzone miejsce? :o

z tego co słyszałem, to jeden z lepszych tunerów BMW w PL więc chyba się zna. Z tego co wiem, to ten silnik z drugiego filmiku będzie siedział w 316 którą widać w tle

A czy warto jechać przez pół polski to takie samo pytane, czy warto kręcić silnik - każdy musi sobie sam odpowiedzieć na to pytanie

Od benzynowych/wyczynowych z pewnością tak,bo wątpię,żeby miał większe doświadczenie w sadzomiotach od Warszawskiego półświatka :dontknow:

Poza tym wiadomo jak jest ze strojeniem na drodze,różnie to bywa :?

A tak zostawiasz auto,jedziesz do kina i po kilku godzinach masz już koksa ;)

Hamownia 4x4 musi być :D Auto "służbowe" także za długo stać nie może :mrgreen:

[ Dodano: 12 Czerwiec 2013, 14:39 ]

Tylko Witek z R-Performance(kiedyś MR-Motors)

Znajomy robił u niego identyczne x5 i był baardzo zadowolony,sam sporo za kółkiem jeździłem przed i po,różnica dość miła i odczuwalna,jak to w przypadku takich spasłych świń,spadek spalania :-]

Ogólnie lekko nie miała i nic się nie wysrało :mrgreen:

Ja też robiłem CDTi i też zadowolenie w pełni,a przy tym ceny dość znośne 8-)

Wiesz może jakie cyferki wyszły ?

Również polecam Witka "Rogala" z MR Motors / R Performance.

Mój leciwy diesel (320d M47N) jeździ już 5-ty rok na programie robionym u Witka i ani razu nie żałowałem tej decyzji.

Cena była OK, a podejście do klienta rewelacyjne :good:

Zadzwoń do Witka, żebyś się nie rozczarował jak teraz dostaniesz cenę sprzed 5 lat i w dodatku do zupełnie innego silnika

Dokładnie ze znajomym,robiliśmy jeden po drugim, w sumie to hmmm 3lata temu,więc ceny mogły się ciut zmienić,ale z pewnością,wciąż rozsądne ;)