godles52 Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 I jak chłopaki wrazenia po pokazie aut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 ja myślałem, że nawrzucałeś fot, że będą się ściągać pół godziny a ty się pytasz .. .eeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Też czekam na jakąś foto relację... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Dziś są w Krakowie, może zrobię kilka zdjęć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_K Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Gary to widzimy się na Wawrzyńca Wypatruj białego Suzuki V-Strom. Choć nie wiem, czy nie lepszą miejscówką jest 29 listopada na tych dziurach przed światłami jak każdy będzie walił zderzakami o cudne krakowskie drogi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruby_RS Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 myślałem, że nawrzucałeś fot, że będą się ściągać pół godziny a ty się pytasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Mnie niestety praca zatrzymała A podobno Hasselhoff był Ten Hasselhoff, nawet wczoraj na 13th street trafiłem na Nieustraszonego No nic. W przyszły mroku sie juz napewno wybiorę. mam tylko nadzieję, że nie będzie tak padać jak wczoraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Tak jedzie Koksu: http://glympse.com/1BN-SHP Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmal Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Mnie niestety praca zatrzymała A podobno Hasselhoff był Ten Hasselhoff, nawet wczoraj na 13th street trafiłem na Nieustraszonego No nic. W przyszły mroku sie juz napewno wybiorę. mam tylko nadzieję, że nie będzie tak padać jak wczoraj w przyszłym roku ? A co to myślisz że co roku przez Warszawę ( czy też Polskę ) jadą ??;-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zybercik Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Hardkorowy Koksu: http://www.sadistic.pl/gosc-spotyka-burneike-vt200119.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
picollo Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Tak jedzie Koksu: http://glympse.com/1BN-SHP a czym to koksu jedzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted May 23, 2013 Administrator Report Share Posted May 23, 2013 A pod Bristolem/Europejskim typowa polska chołota , aż dziw że te auta poodjeżdzały w całości Link to comment Share on other sites More sharing options...
iivo Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 A ja sie zastanawiałem dlaczego tak dużo ludzi z aparatami stoi przy 7 w Radomiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmal Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 A pod Bristolem/Europejskim typowa polska chołota , aż dziw że te auta poodjeżdzały w całości Chołota kolego to jest wszędzie... nie tylko w Polsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted May 23, 2013 Administrator Report Share Posted May 23, 2013 Byłeś wczoraj ? Widziałeś co się działo w porównaniu do innych krajów gdzie był Gumball ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 dokładnie to co się działo wczoraj to jakaś masakra, ludzie gdyby mogli to by się położyli na tych autach Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmal Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Byłeś wczoraj ? Widziałeś co się działo w porównaniu do innych krajów gdzie był Gumball ? No nie byłem widziałem tylko fotki i filmik na gazeta.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad.am Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Dokładnie, byłeś wczoraj? Jakoś z dotychczasowych relacji nie wynika, żeby w innych państwach trzoda samowolnie weszła do strefy aut, gdzie nie powinna wchodzić. Czytałeś relacje obsługi rajdu, że kamerki zainstalowane na autach poznikały? o tym, że ludzie zaczeli w pewnym momencie otwierać auta? https://twitter.com/juniorgumball/statu ... 0781193216 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmal Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Dokładnie, byłeś wczoraj?Jakoś z dotychczasowych relacji nie wynika, żeby w innych państwach trzoda samowolnie weszła do strefy aut, gdzie nie powinna wchodzić. Czytałeś relacje obsługi rajdu, że kamerki zainstalowane na autach poznikały? o tym, że ludzie zaczeli w pewnym momencie otwierać auta? https://twitter.com/juniorgumball/statu ... 0781193216 dużo ludzi to i mendy się znalazły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Tak jedzie Koksu: http://glympse.com/1BN-SHP Przed chwilą miał skrzynkę i osiemdziesiąt jabłek. Idzie ten jego kredens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator krd Posted May 23, 2013 Moderator Report Share Posted May 23, 2013 Organizacja wczorajszego Gumballa to bylo dno. Zero jakiegokolwiek ladu i skladu, zamiast zrobic dluzsza trase wjazdowa z barierkami, zeby te kilka tysiecy osob moglo ogladac to barierki byly na ostatnich 50 metrach, a wczesniej przed kazdym autem szla policja rozstepujaca tlum. Po prostu porazka. Dodatkowo myslalem, ze zrobia to jakos tak, ze jak te auta przyjada to w sensownej odleglosci bedzie mozna je poogladac, porobic zdjecia, a tu nic ;/ Tak jedzie Koksu: http://glympse.com/1BN-SHP Przed chwilą miał skrzynkę i osiemdziesiąt jabłek. Idzie ten jego kredens. A ja ma jechac na ekspresowce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad.am Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 To nie wina organizatorów, że wpadło pół mazowsza Gdyby nie to, byłoby ok, jak dzisiaj rano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 A ja ma jechac na ekspresowce? Jak fura wazy z 2,5 tony i ma zwrotność kontenerowca to chyba nie jest tak prosto lecieć taką fura. Organizacja wczorajszego Gumballa to bylo dno Organizacja to jedno, ale polaky-cebulaky to drugie. Powinno być tak, że jak ktoś wchodzi w strefę zamkniętą gdzie są auta to z automatu dostaje strzała z pałki policyjnej lub wstrząs z paralizatora. Co to za wsyd, by kamery z samochodów pokraść, by jakiś słoik właził koksowi na smaochód, czort wie czy nie uszkodzili czegoś. WSTYD WSTYD i jeszcze raz WSTYD Ale jak ktoś się burakiem niewychowanym urodził to tylko pałka i paralizator może pomóc. Powiedziane :Nie wchodzić" to znaczy 3 chu... w bok od auta i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmal Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 A ja ma jechac na ekspresowce? Jak fura wazy z 2,5 tony i ma zwrotność kontenerowca to chyba nie jest tak prosto lecieć taką fura. Organizacja wczorajszego Gumballa to bylo dno Organizacja to jedno, ale polaky-cebulaky to drugie. Powinno być tak, że jak ktoś wchodzi w strefę zamkniętą gdzie są auta to z automatu dostaje strzała z pałki policyjnej lub wstrząs z paralizatora. Co to za wsyd, by kamery z samochodów pokraść, by jakiś słoik właził koksowi na smaochód, czort wie czy nie uszkodzili czegoś. WSTYD WSTYD i jeszcze raz WSTYD Ale jak ktoś się burakiem niewychowanym urodził to tylko pałka i paralizator może pomóc. Powiedziane :Nie wchodzić" to znaczy 3 chu... w bok od auta i tyle. Organizacja i tyle. Jak jest dobry organizator to nawet jak są, jak to nazwałeś polaky-cebulaky, to nie powinno dochodzić do takich sytuacji. Tylko i wyłącznie wina złej organizacji - takie moje zdanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasiek Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 I potem opinia o polakach leci w świat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts