Jump to content

Gumball 3000

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Gary to widzimy się na Wawrzyńca :) Wypatruj białego Suzuki V-Strom. Choć nie wiem, czy nie lepszą miejscówką jest 29 listopada na tych dziurach przed światłami jak każdy będzie walił zderzakami o cudne krakowskie drogi :evil:

Mnie niestety praca zatrzymała :/

A podobno Hasselhoff był :/ Ten Hasselhoff, nawet wczoraj na 13th street trafiłem na Nieustraszonego :mrgreen:

No nic.

W przyszły mroku sie juz napewno wybiorę.

mam tylko nadzieję, że nie będzie tak padać jak wczoraj :kox:

Mnie niestety praca zatrzymała :/

A podobno Hasselhoff był :/ Ten Hasselhoff, nawet wczoraj na 13th street trafiłem na Nieustraszonego :mrgreen:

No nic.

W przyszły mroku sie juz napewno wybiorę.

mam tylko nadzieję, że nie będzie tak padać jak wczoraj :kox:

w przyszłym roku ?

A co to myślisz że co roku przez Warszawę ( czy też Polskę ) jadą ??;-))

A pod Bristolem/Europejskim typowa polska chołota , aż dziw że te auta poodjeżdzały w całości :wallbash:

Chołota kolego to jest wszędzie... nie tylko w Polsce ;)

Byłeś wczoraj ? Widziałeś co się działo w porównaniu do innych krajów gdzie był Gumball ? :)

No nie byłem :/ widziałem tylko fotki i filmik na gazeta.pl

Dokładnie, byłeś wczoraj?

Jakoś z dotychczasowych relacji nie wynika, żeby w innych państwach trzoda samowolnie weszła do strefy aut, gdzie nie powinna wchodzić. Czytałeś relacje obsługi rajdu, że kamerki zainstalowane na autach poznikały? o tym, że ludzie zaczeli w pewnym momencie otwierać auta?

https://twitter.com/juniorgumball/statu ... 0781193216

Dokładnie, byłeś wczoraj?

Jakoś z dotychczasowych relacji nie wynika, żeby w innych państwach trzoda samowolnie weszła do strefy aut, gdzie nie powinna wchodzić. Czytałeś relacje obsługi rajdu, że kamerki zainstalowane na autach poznikały? o tym, że ludzie zaczeli w pewnym momencie otwierać auta?

https://twitter.com/juniorgumball/statu ... 0781193216

dużo ludzi to i mendy się znalazły :/

• Moderator

Organizacja wczorajszego Gumballa to bylo dno. Zero jakiegokolwiek ladu i skladu, zamiast zrobic dluzsza trase wjazdowa z barierkami, zeby te kilka tysiecy osob moglo ogladac to barierki byly na ostatnich 50 metrach, a wczesniej przed kazdym autem szla policja rozstepujaca tlum. Po prostu porazka. Dodatkowo myslalem, ze zrobia to jakos tak, ze jak te auta przyjada to w sensownej odleglosci bedzie mozna je poogladac, porobic zdjecia, a tu nic ;/

Tak jedzie Koksu: http://glympse.com/1BN-SHP

Przed chwilą miał skrzynkę i osiemdziesiąt jabłek.

Idzie ten jego kredens.

A ja ma jechac na ekspresowce? :mrgreen:

Jak fura wazy z 2,5 tony i ma zwrotność kontenerowca to chyba nie jest tak prosto lecieć taką fura.

Organizacja wczorajszego Gumballa to bylo dno

Organizacja to jedno, ale polaky-cebulaky to drugie.

Powinno być tak, że jak ktoś wchodzi w strefę zamkniętą gdzie są auta to z automatu dostaje strzała z pałki policyjnej lub wstrząs z paralizatora.

Co to za wsyd, by kamery z samochodów pokraść, by jakiś słoik właził koksowi na smaochód, czort wie czy nie uszkodzili czegoś.

WSTYD WSTYD i jeszcze raz WSTYD

Ale jak ktoś się burakiem niewychowanym urodził to tylko pałka i paralizator może pomóc.

Powiedziane :Nie wchodzić" to znaczy 3 chu... w bok od auta i tyle.

Jak fura wazy z 2,5 tony i ma zwrotność kontenerowca to chyba nie jest tak prosto lecieć taką fura.

Organizacja wczorajszego Gumballa to bylo dno

Organizacja to jedno, ale polaky-cebulaky to drugie.

Powinno być tak, że jak ktoś wchodzi w strefę zamkniętą gdzie są auta to z automatu dostaje strzała z pałki policyjnej lub wstrząs z paralizatora.

Co to za wsyd, by kamery z samochodów pokraść, by jakiś słoik właził koksowi na smaochód, czort wie czy nie uszkodzili czegoś.

WSTYD WSTYD i jeszcze raz WSTYD

Ale jak ktoś się burakiem niewychowanym urodził to tylko pałka i paralizator może pomóc.

Powiedziane :Nie wchodzić" to znaczy 3 chu... w bok od auta i tyle.

Organizacja i tyle. Jak jest dobry organizator to nawet jak są, jak to nazwałeś polaky-cebulaky, to nie powinno dochodzić do takich sytuacji.

Tylko i wyłącznie wina złej organizacji - takie moje zdanie.