analyzator 383 Posted November 25, 2020 Report Share Posted November 25, 2020 Jakieś posty widzę zniknęły. Może i dobrze. Trochę dziwnie. Finalnie sprawa załatwiona, latarka w drodze. Dzięki Pozdrowionka. Link to post Share on other sites
bonderez 26 Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Co jest grane z telefonami w sklepie? Od półtora tygodnia próbuję się dodzwonić. Raz odebrali telefon kilka dni po black friday. Od tego momentu cisza. @MrCleaner jak do was dotrzeć? Link to post Share on other sites
Tomas-sg 923 Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 27 minut temu, bonderez napisał: Co jest grane z telefonami w sklepie? Od półtora tygodnia próbuję się dodzwonić. Raz odebrali telefon kilka dni po black friday. Od tego momentu cisza. @MrCleaner jak do was dotrzeć? Ja tam nie chce być wróżbita Maciejem ale podobne akcje działy się z Samochodowekosmetyki dodzwonić się to był cud. Link to post Share on other sites
sparco0 67 Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Ja dzwoniłem w piątek po otrzymaniu maila i sms że brak produktu i moment odebrany telefon i sprawa wyjaśniona. 1 Link to post Share on other sites
kamil598 121 Posted December 15, 2020 Report Share Posted December 15, 2020 Napisz na maila, pisałem ostatnio w sprawie grupy rabatowej i dostałem bardzo szybko odpowiedź Link to post Share on other sites
PiterG 206 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 @MrCleaner, wieczorem 26 grudnia zlozylem zamowienie nr MRC117004.Nie moge sie do Was dodzwonic, a chcialbym wiedziec kiedy paczka wyruszy do mnie? Edit: Wyjasnione Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
Streat 1,122 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 dzisiaj doszło zamowienie MRC116911 jedynie brakuje gratisowego pada a nie moge sie dodzwonic Link to post Share on other sites
Slovak 167 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 @Streat, przekazałem informacje 1 Link to post Share on other sites
KiziorDZN 148 Posted February 22 Report Share Posted February 22 Hej, da się jakoś zablokować przychodzące maile od sklepu ? Strasznie męczące to się zaczęło robić, spam niesamowity. Jeśli coś mam nadal w koszyku to nie dlatego, że zapomniałem kupić tylko czekam na odpowiednią okazję, porównuję ceny itd i nie trzeba mi przypominać tego co kilka dni. Wypisanie się z newslettera jest z tym powiązane czy mam od razu maila zmieniać ? 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts